Редовната употреба на пениса – гаранция за качествена ерекция

Тази публикация има 2 коментара

Редовната ерекция е основен фактор за поддържането на пениса във форма. „Тя трябва да се постига поне веднъж на ден“, казва доктор Тобиас Колер – асистент професор по урология към университета в южен Илинойс и факултет по медицина в Спрингфийлд Илинойс.

„Да се поддържа здравословен тонус на гладката мускулатура на пениса, периодично трябва да се обогатява с кислород и приток на кръв. Това е един от основните фактори влияещи на качествената ерекция“ – споделя Колер.

Ако един човек физически е в състояние да получи ерекция, но това рядко се случва през деня, може би у него би съществувало притеснението, че има проблем с еротичните си фантазии. Това на практика не бива да ви тревожи. Мозъкът е устроен по такъв начин, че при наличие на еротичен стимулант, пениса веднага да бъде готов да изпълни задълженията си.

Импулси в мозъка причиняват ерекция по време на сън или така наречената  REM фаза. Няма значение дали през периода на тази фаза имате еротичен сън или кошмар. Вашият пенис ще е в еректирало състояние през този цикъл на съня.

Има мъже, които са физически неспособни да достигнат до ерекция поради травма на пениса, увреждане на нервни окончания или кръвоносни съдове причинено от диабет.

„Ако не се прави нищо, за да бъде постигана редовна ерекция с времето се наблюдава атрофия и скъсяване на пениса. Това се отразява  пагубно и на обиколката“, – казва още Колер. Без достигането на редовна ерекция, тъканта от, която е изграден пениса може да стане по-малко еластична, а това от своя страна да причини нейното свиване с до няколко сантиметра.

 

Съществуват  упражнения чрез които може да се поддържа  пениса във форма. Има и устройства като вакуум помпите, които принудително изпълват пениса с кръв  и могат да помогнат при хора имащи физически затруднения с получаването на ерекция. В тези случаи подобни устройства са препоръчителни за поддържането на здравословното състояние на пениса.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Редовната употреба на пениса – гаранция за качествена ерекция"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 8 месеца преди

Вярно ли е че мъжкия пенис се смалява с годините?

Lubo71
Гост
Lubo71
6 години 8 месеца преди

При всеки е индивидуално, но за съжаление май е така. Размерът на пениса намалява с увеличаването на годините. Това е част от нормалния еволюционен процес от който повечето мъже страдат след навършване на 50. И не само дължината, намалява също и ефективността и чувствителността.
Причината е намаленото производство на естествения хормон тестостерон, който поддържа метаболизма в пениса.
Природата си е природа и стареенето е невъзвратим процес върху който нищо не можем да направим.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Мъжкият “Секс Мускул”– Как Кегел Може Да Ви Направи „По-Силни” в Леглото

Следвайте тези прости стъпки за да направите вашия ”Секс Мускул” силен и издръжлив с упражнението Кегел Кегел през ден Тазовите...

Затвори