Пенис спрейовете карат мъжете да свършват по-бавно

Тази публикация има 0 коментара

Проучванията сочат, че едно напръскване 5 минути преди полов акт значително забавя еякулацията.

Експериментален спрей за забавяне на еякулацията прилаган пет минути преди секс, помага на мъжете да преодолеят преждевременната еякулация.
Това потвърждават последните изследвания в областта.

Спрей наречен PSD502,съдържа анестетици като лидокаин и прилокаин. Уникалното при този спрей е, че той само намалява чувствителността без да има негативен ефект върху удоволствието.
Това се дължи на съставките съдържащи се в спрея, които позволяват бързото му проникване през кожата, казва Ира Шарлип – професор по клинична урология в Университета на Калифорния в Сан Фрациско.

„Рядко се наблюдава спад в сензитивността на пениса, поради бързата абсорбация“ споделя Шарлип.“При мъже използвавщи продукта анестезията на пениса е в рамките на 1% или 2%“
Той също се оказва безопасен и за жените чиито партньори използват този спрей. Само около 0,5% от тях споделят за намалена чувствителност във влагалището.

„Има някакво усещане за парене във влагалището, което се наблюдава при около 5% от жените“ казва Шарлип.
„Изключително рядко това причинява проблем и при жените защото съставките на спрея се абсорбират толкова бързо, че прекия контакт с кожата трае прекалено малко време“.

Шарлип е един от тримата изследователи представящи проучвания на PSD502, на среща с медицинската общност в Северна Америка в Сан Диего.Тя работи и като консултант във Pharma Inc. която компания държи правата върху PSD502 във Великобритания.

Изследванията сочат, че мъже използващи PSD502 са в състояние да забавят своята еякулация до 5 пъти. При проучването професор Шарлип открива, че при мъже страдащи от преждевременна еякулация която се наблюдава средно 36 секунди след проникването във вагината, след прилагането на
PSD502 половия акт се удължава с около 4 минути в рамките на месец от началото на приложението на продукта.

В проучването се съобщава, че резултатите потвърждават тези направени преди година.

Професор Шарлип заявява, че преждевременната еякулация не е проблем само при тийнейджъри с малък сексуален опит.Този проблем засяга до 30% от мъжете във всички възрасти.

„Много от мъжете страдащи от преждевременна еякулация се сблъскват с проблема и това ги прави много нещастни и неуверени. Макар и да не е задължително, този факт безпокои почти всеки мъж и не рядко води до отчаяние“ споделя Шарлип.

Много мъже страдащи от преждевременна еякулация не са в състояние да я забавят повече от половин минута. Не са рядкост и случаите, в които дори не се стига до вагинално проникване. В последния случай дори съществува риск тези мъже да нямат възможността да станат бащи по нормален начин.

Понякога за лечение се прибягва до SSRI антидепресанти, като забавянето на еякулацията е един от страничните ефекти на този тип медикаменти.
Неудобството при този тип терапия е, че тези медикаменти трябва да се приемат ежедневно, а това увеличава риска от нежелателни реакции. В някои случаи се налага приема им шест часа преди полов акт.

„Много често желанието за секс и самия полов акт се случват спонтанно“ казва Шарлип.

Има препарати за локално приложение. Един от най-често използваните, които както PSD502 съдържат лидокаин и прилокаин.

„Мисля,че PSD502 ще привлече голяма част от мъжете заради бързото си действие и добър резултат“ казва Шарлип
„Ефекта се наблюдава в рамките на пет минути след прилагането му“.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Секс и Алкохол

За добро или лошо в нашата култура съществува връзка между секса и алкохола. Много хора го използват за „разпускане” и...

Затвори