Причини за Ниско Либидо

Тази публикация има 0 коментара

Стрес

Вие сте човек, който може да прави много неща под стрес, но да се чувствате секси не е едно от тях. Стресът на работното място, финансовите проблеми, грижите за болен член от семейството или други причини намаляват сексуалното желание. За да поддържате стресът в нормални нива, научете се как да го контролирате, потърсете съвет от специалисти.

 

Проблеми във връзката

Неразрешените проблеми между партньорите е една от най-честите причини за слабото сексуално желание. За жената емоционалната близост е главен фактор за сексуалното желание. Аргументи като слаба комуникация или липса на доверие могат да бъдат бариери за нормалния сексуален живот.

Алкохолът

Алкохолът не винаги предоставя добро настроение. Той е известен с това, че сваля задръжките, но също така може да намали вашето желание за секс.

Същото е валидно и при употребата на наркотици.

 

Безсъние

Ако желанието ви за секс е изчезнало, може би е защото ставате твърде рано,  лягате си много късно или страдате от безсъние. Без значение какво е, проблемите със съня създават проблеми и във сексуалния живот.

Недостатъчният сън предизвиква умора, умората унищожава желанието за секс.

 

Медикаменти

Някои от лекарствата влияещи върху сексуалното желание:

Антидепресанти

Медикаменти за кръвно налягане

Химеопатия

Анти Хив лекарлства

 

Лош вид на тялото

Трудно е да се чувствате секси ако вашето самочувствие страда от лошия външен вид на тялото. Повечето килограми в областта на бедрата и корема или размерът на бюста, могат да рефлектират върху женското самочувствие. Наднорменото тегло, биреното шкембе или малкия размер на пениса влияят негативно върху мъжкото самочувствие.

Ако вашия партньор има тези чувства е необходимо да направите всичко възможно за да ги разсеете и да го накарате да знае, че го намирате за сексапилен. Ако харесвате своето тяло, това не само ще увеличи вашето самочувствие, а ще повиши и желанието ви за секс.

 

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Кегел за мъже, какви са ползите?

Упражненията Кегел могат да подобрят контролът върху уринирането и възможността за по-добро сексуално представяне. Ето и малко полезна информация за...

Затвори