Мъжкият “Секс Мускул”– Как Кегел Може Да Ви Направи „По-Силни” в Леглото

Тази публикация има 3 коментара

Следвайте тези прости стъпки за да направите вашия ”Секс Мускул” силен и издръжлив с упражнението Кегел

Кегел през ден

Тазовите мускули (мускулите на тазовото дъно) са част от скелетни мускули, също като вашия бицепс и трицепс. Съответно и те се нуждаят от тренировки и почивка за да се развиват. Препоръчително е изпълнението на Кегел три – четири пъти в седмицата.

Брой Повторения

През първите няколко седмици го изпълнявайте с 50 повторения на ден, като всяка контракция (свиване) да трае между една и пет секунди. В началото най-вероятно контракцията ще трае секунда или две. С натрупването на тренировъчен опит, вашият секс мускул ще става все по-силен, а контракции все по-продължителни.

Продължителност на изпълнение

Отделяйте от 5 до 10 минути дневно, четири дни в седмицата. Това няма да е никак трудно, след като се научите да изпълнявате упражнението навсякъде и по-всяко време.

По–продължителен секс и повече удоволствие

Когато вашият секс мускул стане по-силен, ще имате възможността да контролирате своята еякулация. За целта ще е необходимо да задържате контракциите поне по 10 секунди. След като вече можете да го правите, опитайте да го приложите като метод за задържане на еякулацията.

  • Точно преди ”момента след който няма връщане” – това е точката в която настъпва процесът на еякулация.
  • Изпънете Кегел и задръжте контракцията колкото се може по-дълго
  • След като импулсът и желанието за еякулация отминат, отпуснете мускула.

Лесно е! Трудната част за да развиете своя секс мускул е до тогава, докато не започнете да контролирате своята еякулацията. Обикновено процесът може да отнеме
няколко седмици или месеци.
Много мъже споделят, че научаването на правилното изпълнение на Кегел е трудната част от процеса и тя изисква, постоянство и търпение.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Мъжкият “Секс Мускул”– Как Кегел Може Да Ви Направи „По-Силни” в Леглото"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ромео 37
Гост
Ромео 37
6 години 9 месеца преди

Чел съм, че това упражнение прави мускулите на таза по-силни и можеш да прави по-дълго секс. На много места се казва, че е безопасно и може да се прави всеки ден, но някои казват, че може да бъде и вредно. Съмнявам се да вреди но все пак?

Сузи
Гост
Сузи
6 години 9 месеца преди

Безопасно е, все пак веки изпълнява по няколко повторения на ден докато ходи по малка нужда.
Могат да се изпълняват от мъже и жени, подобряват мускулния тонус на уретрата, ануса и мускулите на вагината. Упражнението стимулира кръвообращението в тези зони, а това води до по-висока чувствителност и по-силно удоволствие от секса.

Д
Гост
Д
6 години 9 месеца преди

Мисля че имам проблем с преждевременната еякулация. Изпълнявам това упражнение и въпреки това свършвам бързо. Много често свършвам няколко минути след началото. Някаква идея?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Колко е важен размерът на пениса?

Повечето мъже нямат реална представа дали инструмента им е малък или голям. В действителност повечето мъже смятат, че размерът на...

Затвори