Колко е важен размерът на пениса?

Тази публикация има 4 коментара

Повечето мъже нямат реална представа дали инструмента им е малък или голям. В действителност повечето мъже смятат, че размерът на пениса им е под средния.

Всеки мъж е уникален и различен от другите, това се отнася и за неговия пенис.
Един притежава дълъг и тънък пенис, друг къс и дебел, трети е надарен от природата и притежава голям инструмент. Как може да разберете къде се намирате вие?

Средния размер на пениса е …..

Необходими са няколко минути в банята за да видите какво притежавате. Малък ли е?
Дълъг ли е? Голям ли е? Не сравнявайте по това което може да видите в съблекалнята на фитнес залата, информацията не е особено надеждна.
Правилният начин изисква измервателна лента и измерване на пениса.

Има ли размерът значение?

Това е може би един от най-често задаваните въпроси в света и за съжаление отговорите му не винаги звучат приятно за мъжете.
Размерът на пениса има значение за сексуалната стимулация на жената, но той не е основният фактор, определящ приятното изживяване.
Повечето жени приемат, че размерът на техния партньор е достатъчен за да получават удовлетворение в леглото.
Съществува и такава част, за които големината на мъжкия инструмент е от значение и те предпочитат по-надарени мъже, но всички смятат, че най важното за получаването на оргазъм е техниката на мъжа.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Колко е важен размерът на пениса?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Janet
Гост
Janet
7 години 2 месеца преди

Повечето жени не искат да наранят мъжките чувства, но размерът наистина има значение.
Никоя жена няма да си признае открито, че размерът на пениса е от значение за нея защото това може да бъде прието като знак за лоши обноски.

АЗ Д-р Казанова
Гост
АЗ Д-р Казанова
7 години 2 месеца преди
Пълни глупости всичко е индивидуално. Жени които лелеят за голям чеп го правят защото самите те не са пълноценни в секса и си въобразяват, че в грамадният чеп е „истината“. Жената която знае какво къде да отърква в пениса, и е предостатъчен нормален пенис с големината на дупката и.Анатомичен факт е това че силно ерогенните зони са около влагалището а не в него. По-дълбокото проникване,разтегляйки путката дразни и опъва окончанията на клитора (въображаемата G точка), който е отвънка и по този начин го стимулира допълнително, но истинският оргазъм идва от прякото му разтриване, което добрата любовница знае как да прави.… Прочети още »
Франки
Гост
Франки
7 години 2 месеца преди

Това, че размерът е от значение съвсем не значи мечта за голям чеп.
Ако оная ти работа е като корнишон, много трудно интелектът или способността да общуваш ще могат да го компенсират, да не говорим за достигане до каквато и да било форма на медитация.

ebaca
Гост
ebaca
7 години 29 дни преди

Д-р Казанова
най-после едно разумно изказване , жените обичат да са им виновни мъжете за всичко и освен да ни хулят, заради тяхната тъпотия ние страдаме , а в действителност те избиват комплекси , не ние

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Упражнение за по-дебел пенис: „Напомпване“

Упражнение за удебеляване на пениса: "Напомпване" Ниво на трудност: Средно Цел на упражнението: Удебеляване на пениса, по-дебел пенис Упражнение за:...

Затвори