Как да Избегнем Импотентността и да Предпазим Своята Ерекция

Тази публикация има 0 коментара

Еректилната дисфункция се среща често сред мъжете, но не е задължително да се сблъсквате с нея. Как можем да избегнем ЕД?

Внимавайте какво ядете

Храната която е вредна за сърцето, е вредна и за вашата ерекция. Проучвания показват, че хранителните съставки, които могат да причинят сърдечни пристъпи и влияят върху кръвоносния поток в коронарните артерии, могат да окажат негативно въздействие и върху кръвоносния поток към пениса.

Контролирайте теглото си
Наднорменото тегло носи със себе си много проблеми за здравето, включително и два вида диабет, а диабета може да бъде причина за появата на проблеми с ерекцията.

Контролирайте високото кръвно налягане и високия холестерол
Високия холестерол и високото кръвно налягане могат да увредят кръвоносните съдове, включително тези които доставят кръвта към пениса. Това може да доведе до импотентност.

Консумирайте алкохол умерено
Няма доказателства, че малката или умерената консумация на алкохол могат да бъдат вредни за еректилната функция, но систематичната употреба на големи количества алкохол, могат да доведат до нервни увреждания или до други състояния, като промяна в нормалния баланс на мъжките полови хормони, което от своя страна да причини еректилна дисфункция.

Тренирайте редовно
Съществуват ясни доказателства за връзка между заседналия начин на живот и еректилната дисфункция. Тичане, плуване и други форми на аеробни упражнения, могат да ви помогнат да се предпазите от импотентност.

Отказване на цигарите
Тютюнопушенето може да увреди кръвоносните съдове и да ограничи кръвоносния поток към пениса. Никотина също кара кръвоносните съдове да се свиват, което също възпрепятства нормалното кръвообращение в пениса.

Избягвайте стреса
Психическият стрес, повишава нивата на хормона адреналин, който кара предизвиква свиване на кръвоносните съдове. Това може да бъде пречка пред способността за получаване на нормална ерекция.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Ниският тестостерон и проблемите с ерекцията

Ниския тестостерон, без наличието на други здравни проблеми, рядко причинява проблеми с ерекцията. Еректилната дисфункция обикновено се причиняват от атеросклероза....

Затвори