Нивата на Тестостерон и Слабото Сексуално Желание

Тази публикация има 0 коментара

Ниският тестостерон и сексуалното желание

Тестостеронът не е само гориво за мъжкото сексуално желание и представяне. Ниските му нива могат да намалят способността да имате задоволителен секс. Липсата на сексуално желание и проблемите с ерекцията, могат да са проблеми появяващи се в резултат на ниския тестостерон.
Ако това е това е причината за сексуалните ви проблеми, то те подлежат на корекция.

Тестостерон и случаи на ниско либидо

Учените все още не са разкрили мистерията за това, как тестостеронът повишава либидото. Нормално е при мъжете с напредването на възрастта сексуалното желание постепенно да намалява, но либидото варира в широки граници при всеки един от тях.
При едни мъже сексуалното желание може да е ниско а при други нормално. Сексуалното желание се променя при всеки мъж различно и се влияе от стреса, съня и възможностите за секс.
Симптомите на ниския тестостерон, не винаги включват липсата на сексуално желание.
При някои мъже липсата на желание за секс се свързва с ниските нива на тестостерон, но при други ниското либидо съществува, въпреки че тестостерона е с нормални нива.
Ниския тестостерон е само една от причините за липсата на либидо. Стрес, безсъние, депресия и хронични заболявания, също така влияят върху сексуалното желание.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Най-често срещаните проблеми свързани с еякулацията

Когато става въпрос за еякулация, има три основни неща, които могат да се объркат. Бърза еякулация (преждевременна еякулация), това е...

Затвори