Най-често срещаните проблеми свързани с еякулацията

Тази публикация има 0 коментара

Когато става въпрос за еякулация, има три основни неща, които могат да се объркат.

Бърза еякулация (преждевременна еякулация), това е най-честото оплакване на мъжете свързано със сексуалния им живот. Резултати от различни проучвания, показват, че всеки трети мъж се оплаква от бързо свършване. Всички те искат половият акт да продължава по-дълго, за да доставят удоволствие на себе си и на своята партньорка.

Трудна еякулация (забавена еякулация), среща се много рядко. Тя е един от проблемите свързани с еякулацията, за който се знае много малко. Някои мъже трудно достигат до еякулация при полов акт, други въобще не успяват да свършат.

Ретроградна еякулация това е още един от проблемите свързани с еякулацията.

В този случай, при еякулация спермата се връща в пикочния мехур вместо да напусне тялото през пениса. След половия акт, тя бива изхвърлена от тялото при уриниране.

Ретроградната еякулация може да бъде причинена от диабет, увреждане на нерви, употребата на медикаменти или увреждане в резултат на хирургическа операция.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Какво е преждевременна еякулация?

От години учени и медици дебатират каква е точната дефиниция за преждевременната еякулация. Все още няма консенсус по въпроса какво...

Затвори