Възможен ли е многократен оргазъм при мъжа?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
„Чувал съм, че мъжете също могат да получават многократни оргазми, но не разбирам как се случва това. Винаги когато получа оргазъм и свърша, след това не мога да направя нищо докато не получа отново ерекция. Съществуват ли мъжките многократни оргазми или това е просто мит?”

Отговор:
Определено не са измислица. Добрата новина е, че мъжете са получавали многочислени оргазми от хиляди години. Даоизмът (или таоизъм) (система от китайски философски и религиозни концепции.) разглежда и обяснява на мъжете как могат да изпитват многократни оргазми.
Съществуват много древни проучвания, които доказват, че това може да се случва.
Лошата новина е, че усвояването на техниката за получаване на многократни оргазми изисква време и практика. Също така многократните оргазми представляват серия от оргазми при които не се извършва еякулация.
Въпреки всичко те определено са различен вид усещане, което може бъде изпитано.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
тестостерон
Влияе ли еякулацията върху нивата на тестостерон?

Въпрос: Влияе ли честата еякулация върху нивата на тестостерон и спортната активност? Отговор: Съществува древноизточна философия, че след еякулация, мъжкото...

Затвори