Секс след инфаркт

Тази публикация има 0 коментара

Умът може да е най-големият полов орган, но без сърцето, вашият сексуален живот няма да съществува. Ако никога по време на секс не сте получавали сърдечна атака, или нямате открито сърдечно заболяване, вероятно няма да сте се замисляли за връзката между сърцето и сексуалния ви живот.  Но връзка има и вие трябва да сте запознати с основите на  сексуалното и сърдечното здраве, за да намалите риска, да подобрите своето общо здраве и да увеличите удоволствието от секса.

Митове и заблуди за сексуалния живот и сърдечните заболявания

Двете най-големи препятствия за горещ и здрав сексуален живот след прекаран сърдечен удар са страхът и невежеството.  Голяма част от жълтите медии допринасят за засилването на някои  митове свързани със секса и сърдечните заболявания. Разкрийте заблудите,  научете какво трябва и не трябва да правите, запознайте се добре за връзката между сърдечните заболявания и секса.

Дискутирайте  с вашия личен лекар
Лекарят който е запознат и следи вашето здраве е най-подходящия източник, който ще ви помогне да научите вашия индивидуален рисков фактор и това, как въпреки наличието на сърдено заболяване, най-добре  да водите нормален сексуален живот.
По някога неправилно зададеният въпрос, може да накара вашия лекар да ви даде неправилен  отговор.  Добре е предварително и внимателно да изберете своите въпроси, още преди да посетите кабинета му.

Сърдечен удар по време на секс

Ако сте гледали в някой филм, как по време на секс мъжа умира от сърдечен удар, навярно сте запознати от възможността това да ви се случи. Шансовете за това не са големи. Проучвания показват, че рискът от инфаркт по време на секс е много нисък.

Секс след прекаран инфаркт

Прекаран сърдечен  инфаркт, съвсем не значи край на сексуалния ви живот. Не значи дори, че трябва да го променяте радикално.  От друга страна, промяна в начина ви на живот ще трябва да има и то положителна ( спазването на хранителни диети и изпълняването на физически упражнения ще подобрят вашето здраве).

Пози за секс след прекаран сърдечен  удар

Едно от малкото положителни неща след прекаран сърдечен удар е това, че трябва да започнете да разговаряте и обсъждате със своята половинка сексуалния си живот. Ако преди това сексът е представлявал две действия в една и съща секс поза, вие ще имате реален шанс да промените това положение.

Импотентност и инфаркт

Ако сте преживели сърдечен удар, освен за тялото това е и емоционална и психическа травма. Много е вероятно мъже преживели сърдечен удар да изпитват затруднения с получаването и поддържането на ерекция. Въпреки това, повечето случаи на еректилна дисфункция подлежат на третиране  и вие ще можете отново да се наслаждавате на секса.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Заболявания
Болезнена еякулация

Какво е болезнена еякулация? Това е състояние при което се усеща болка и парене, по време на еякулация, или след...

Затвори