Упражнение за по-голяма обиколка: Затягане 101

Тази публикация има 3 коментара

Упражнение: Затягане 101

Предупреждение: Това упражнение е предназначено за увеличаване на обиколката на пениса. Възможно е създаването на високо вътрешно налягане, така че налице са рискови фактори. Необходимо е да се изпълнява с много внимание.

 

Затягане 101 – Упътване

Това е ръчно упражнение предназначено за увеличаване на дебелината на пениса. Упражнението не се препоръчва на начинаещи.

Предимството на „Затягане 101“ е че може да се изпълнява навсякъде където може да получите ерекция. Например може да го изпълнявате в къщи пред компютъра.

 

Как работи

„Затягане 101“ ограничава кръвта напускаща пениса и пропуска все още навлизащ поток.
Така налягането в пениса се повишава и тъканите се разширяват повече, отколкото при нормална ерекция. При систематично разширяване, постигнатият нов размер на пениса се запазва и при нормална ерекция.

 

Какво е необходимо за изпълнението

Скоба – пристегач, която да е:
1. Лесна за поставяне и сваляне
2. Изкривена с формата на пениса

4. Мека обвивка – омекотител – може да използвате текстилен материал – парче плат, парче от пад за компютърна мишка и др.

5. Часовник с хронометър  – пускайте го винаги когато започвате и го спирайте когато приключвате. Така ще спазвате опеделена времева граница за да избегнете наранявания.

 

Затягане 101 – Стъпка по стъпка

1. Стимулирайте своя пенис за да получи ерекция  на ниво 90 до 100%.

2. Увийте омекотителя върху основата на пениса.

3. Поставете Скобата – пристегач  върху омекотителя, затегнете я.

4. Стимулирайте своя пенис за максимална ерекция. Без да му причинявате болка или дискомфорт стегнете още пристегача ако е възможно.

5.  Започнете изпълнение на Кегел.

6. Оставете  Скобата стегната  за времето което желаете. Като за начало не повече от 5 минути.

Често задавани въпроси

1. Колко дълго трябва да  се носи скобата стегната?

Включите ли упражнението  в своите тренировки, започнете с продължителност от 5 до 10 минути. Препоръчително е да не превишавате това време.

2. Нормално ли е да загубя ерекция по време на упражнението?

Да. Това е нормално. Ако се случи, отпуснете скобата и стимулирайте своя пенис отново или без да сваляте скобата я стегнете малко повече.

3. Помага ли  Затягане 101 за увеличаване на дължината? В повечето случаи отговорът е не, въпреки всичко по някога се забелязва нарастване и на дължината.

  • Полезни съвети: Ако за първи път изпълнявате упражнението, правете го през ден.
  • Изпълнявайте Кегел през цялата продължителност на упражнението. Това непрекъснато ще стимулира навлизането на кръв в пениса за максимално разширение.
  • Може да разделите изпълнението на упражнението на части с паузи между тях.

 

Опасности при Затягане 101

При изпълнение на това упражнение се създава по-високо налягане в пениса. При невнимание лесно могат да се причинят травми.

Признаци за които могат да се наблюдават:

Положителни:

Нарастване

Увеличаване на размера

Отрицателни:

Болка

Скованост

Потъмняване на пениса

Студенина

Ако изпитате който и да е от негативните признаци, незабавно прекратете упражнението.

 

Комбиниране на  Затягане 101 с други упражнения

Самото упражнение предизвиква достатъчно налягане за да увеличи обиколката на пениса. Не е необходимо да правите други упражнения, въпреки това може да бъде комбинирано.

Проверявайте редовно за нови упражнения. Ако желаете може да се абонирате и да получавате известия за новите упражнения, публикации, промоции и подаръци в сайта.


Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Упражнение за по-голяма обиколка: Затягане 101"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
es
Гост
es
6 години 7 месеца преди

Някой пробвал ли е упражнението и постигнал ли е резултати? От къде може да се намери такъв пристегач и може ли да се замести с нещо друго?

Pewik
Гост
Pewik
6 години 7 месеца преди
Някои неща които трябва да знаете за упражнение ”Затягане 101” известно още под наименованието Clamping. Тъй като това е едно от най-популярните упражнения, има и много въпроси свързани с него. Нека отговорим на някои от тях. Ако сте начинаещ, това упражнение не е за вас. То е много интензивно и трябва да се прави само от тези които изпълняват упражнения постоянно и имат натрупан опит. Упражнението цели да увеличи обиколката на пениса и при продължително изпълнение може да направи вашия пенис по дебел. То може да увеличи обиколката на пениса, но за дължината не е сигурно. Скобите които се използват… Прочети още »
Янко
Гост
Янко
4 години 11 месеца преди

от скоро почнах упражнението,за затягане използвам чорап,като си го увивам около областта на пениса

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Упражнение за удължаване А – снимки и видео

Упражнение Буква А Ниво на трудност: Средно Предназначено за: Удължаване на пениса, По-дълъг пенис Инструкции за изпълнение: Описание, снимки, видео...

Затвори