Причини за импотентност

Тази публикация има 4 коментара

Най-честите причини за появата на импотентност

Съществуват различни фактори, които могат да допринесат за появата на импотентност. Докато някои мъже могат да бъдат генетично предразположени, начинът на живот, може да окаже влияние върху други.
За да сте по добре запознати, нека разгледаме десетте най-често срещани причини предизвикващи импотентност.

•    Съвременното ежедневие – в днешното напрегнато и забързано ежедневие, при все повече мъже се срещат смущения в еректилната функция. Често причините са прекомерната работа, стрес, безсъние или притеснения.

•    Напредването на възрастта е една от най-често срещаните причини. Проучвания сочат, че на 70 годишна възраст приблизително 70% от мъжете страдат от импотентност.

•    Сърдечно съдови заболявания – те също могат да влияят негативно върху мъжките сексуални способности.

•    Случаите на импотентност при по-младите мъже, често са в резултат на притеснения за представянето им в леглото.

•    Много специалисти смятат, че съществува връзка между еректилната дисфункция  и психическото здраве. Това означава, че мъж който е напълно способен физически да получава и поддържа ерекция, може да страда от импотентност заради психологически причини.

•    Тютюнопушене то  се счита за една от основните причини за импотентност при мъжете.  То води до свиване на  артериите и пречи на кръвоносния поток, който е необходим за постигане и поддържане на ерекция.

•    Алкохолът също е водеща причина. Много мъже консумират алкохол, но той може да разрежда кръвта и да замъглява мисловната дейност. Това често пречи за производството на ендорфини, което води до неспособност да се постигне и поддържа ерекция.

•    Проблеми с простатата – при мъжете страдащи от уголемена простата, често се срещат и  проблеми със сексуалната функция.

•    Хипертонията – това е заболяване, което се характеризира с високото кръвно налягане.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Причини за импотентност"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
RS5
Гост
RS5
7 години 7 месеца преди

Здравейте аз съм на 21 години и посещавам редовно фитнес залата от близо 8 месеца.
През това време съм използвал само протеини и фет бърнъри.
На няколко пъти ми се случва когато с приятелката ми решим да правим секс да не получавам пълна ерекция. Струва ми се че размерът на пениса е видимо намалял а сутрешната ми ерекция вече я няма.
Преди мастурбирах по два или три пъти на ден. Може ли това да е причината? На какво друго може да се дължи?
Какво мога да направя за своята ерекция?

Стефф
Гост
Стефф
7 години 6 месеца преди

Не мисля, че тренировките или протеините които приемаш могат да бъдат причина за проблемите с ерекцията. Няма да е лошо да се консултираш с лекар, не е задължително, но по някога слабата ерекция може да са симптом на заболяване.

гроздан
Гост
гроздан
7 години 6 месеца преди

От дълго време имам проблем с ерекцията и не зная как да го реша.
Или получавам много силна ерекция или изобщо не мога да го вдигна.

Почти винаги когато си поставя презерватив (ултра тънък) губя своята ерекция.

Друг проблем с който се сблъсквам по време на секс е прекалено бързото свършване. Скоро след като започна губя пълен контрол и свършвам. Винаги когато почувствам че съм прекалено близо спирам за около минута. Понякога в резултат на това губя и ерекция.
Предполагам че това е някаква комбинация между еректилна дисфункция и преждевременна еякулация и е много неприятна.
Ако някой има някаква идея по въпроса нека сподели.

Yoton
Гост
Yoton
7 години 1 месец преди

Опитай да забравиш за проблемите и се наслаждавай на секса!!! Това ми се е случвало няколко пъти и съм излизал от ситуацията с повече самоувереност и със сексуални стимуланти. Ако започнеш да се тревожиш какво ще се случи, пробвай да стимулираш своята ерекция и проблемът ще бъде решен 🙂
Опитай в момент когато си близо до еякулация да мислиш за нещо разсейващо, например да си представиш головете от последната футболна среща 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Нисък тестостерон

Ниският тестостерон се дефинира с концентрация в кръвта под 300 нанограма на децилитър. Симптомите на ниския тестостерон включват: слабо сексуално...

Затвори