„Балонинг“ за По-силна Ерекция

Тази публикация има 3 коментара

Цел на упражнението: за по-голяма издръжливост в леглото, по-силна ерекция и уголемяване на размера

Ниво на ерекция: 100%

Балонингът е ефективен и е подходящ за завършване на дневната серия от упражнения.
Това упражнение е предназначено за уголемяване на размера, подобряването на ерекцията и издръжливостта в леглото.
Какво представлява балонингът?
Основата на балонингът включва мастурбация и спиране преди настъпването на еякулация.

Балонинг за преждевременна еякулация

Балонингът е полезно упражнение и помага при преждевременна еякулация, той тренира мозъка и учи на по-добър контрол над еякулацията.
Освен за подобряването на издръжливостта в леглото, в комбинация с продукти за уголемяване той може да помогне за увеличаване на размера.

Как се изпълнява
Стъпка 1 Открийте вашата зона на най-силна чувствителност, това е точката чиято стимулация ви води до най-бързо получаване на еякулация.
Стъпка 2 Стимулирайте тази точка възможно най-продължително.
Стъпка 3 В комбинация с това изпълнявайте и упражнението Кегел, което от своя страна ще стимулира допълнително кръвообращението в пениса.
Също така може да включите и реверсен Кегел. При него обратно на стандартния, се цели максималното отпускане на ПС мускулите. (получава се при изпускане на газове).
При изпълнение на реверсния Кегел се наблюдава стягане на долната част на коремните мускули.
Стъпка 4 Стремете се продължителността на вашия балонинг да трае поне 20 минути.

Ключов момент в упражнението е спирането на изпълнението в момент близък до настъпването на еякулация. Прави се пауза, която цели отдалечаване от точката на еякулация. След като усещането за настъпване на еякулация изчезне, упражнението се подновява.

 

Проверявайте редовно за нови упражнения. Ако желаете може да се абонирате и да получавате известия за новите упражнения, публикации, промоции и подаръци в сайта.


Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "„Балонинг“ за По-силна Ерекция"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Kingsize
Гост
Kingsize
5 години 9 месеца преди

Изпълнявам упражнението балонинг около месец и вече виждам резултати. С инструкциите написани тук от 16,2 сантиметра увеличих дължината на 16,8. Не е много но е само за месец. Също използвам висящи тежести, чета Тао литература за мулти оргазмите без еякулация. В тях пише, че бавното достигане на еякулация е полезно за пениса.

morskiq
Гост
morskiq
5 години 9 месеца преди

Само с балонинг и с тежести без нищо друго? Добавил половин сантиметър за месец? Това е много добър резултат! По колко задържаш при балонинга и колко време носиш тежестите?

Kingsize
Гост
Kingsize
5 години 9 месеца преди

Изпълнявам го ежедневно без да свършвам повече от седмица. Доста е трудно да не свършваш. Нося тежестите по около 2 часа дневно.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Как се изпълнява упражнение Челик класик

Как се изпълнява упражнение "Челик класик" Ниво на трудност: Ниско Цел на упражнението: удължаване, увеличаване на обиколката и подобряване ерекцията...

Затвори