Как се изпълнява упражнение Челик класик

Тази публикация има 20 коментара

Как се изпълнява упражнение „Челик класик“

Ниво на трудност: Ниско
Цел на упражнението: удължаване, увеличаване на обиколката и подобряване ерекцията
Тип на упражнението: Челик

Научете как се изпълнява упражнение челик класик стъпка по стъпка

Стъпка 1 Нанесете лубрикант върху пениса.
Стъпка 2 Достигнете ерекция на пениса между 50 и 70%
Стъпка 3 За изпълнение на упражнението „Челик класик“ не е нужно да получавате пълна ерекция, но е необходимо пениса да бъде в еректирало състояние за да бъде по-добра циркулацията на кръв в тялото му.
Стъпка 4 С палеца и показалеца направете знак ОК и обгърнете пениса в неговата основа.

Стъпка 5 С умерен натиск изтеглете захвата към върха на пениса. Натискът не трябва да причинява дискомфорт, но трябва ефективно да изтласква кръвния поток към главата на пениса.
Стъпка 6 След достигане до главата на пениса, еднопосочното движение се повтаря с другата ръка. Продължителността на едно движение трябва да трае около 2 до 3 секунди.

Проверявайте редовно за нови упражнения. Ако желаете може да се абонирате и да получавате известия за новите упражнения, публикации, промоции и подаръци в сайта.


Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

20 Коментара за "Как се изпълнява упражнение Челик класик"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
иво
Гост
иво
7 години 1 месец преди

а при необрязани мъже как се прилагат упражненията

nqmamime
Гост
nqmamime
7 години 1 месец преди

Колко време трябва да трае това упражнение

Georgi
Гост
Georgi
7 години 23 дни преди

Прави го с повторения а не за време. Започни с по-малко и постепенно ги увеличавай. Раздели ги на серии с почивки по между им. Може да ги комбинираш и с други упражнения. Разрови се в сайта има хора които са писали как ги изпълняват.

aleks
Гост
6 години 7 месеца преди

Упражнението е много готино и пениса наистина расте. Аз за 3 месеца качих 2 см. Правя 5 серии по 80 доенета бавно както е описано по горе.

Георги
Гост
Георги
6 години 6 месеца преди

По колко повторения да правим , забелязва ли се ефект по специално на обиколка и наистина подобрява ли ерекцията ?

aleks
Гост
aleks
6 години 6 месеца преди

Подобрява ерекцията, обиколката и расте на дължина. За начало прави 4 серии по 50 повторения после ще увеличаваш постепенно. Аз тренирам от 3 месеца правя общо 750 челика и съм качил 2 см.

Димитър
Гост
6 години 5 месеца преди

Здравейте!Аз правя сутрин по 100 повторения от „челика“ ,а вечер правя така-100 челик, 5 серии по 15 повторения за напомпване,малко валяк,след това същото и така всичко по 3 пъти…Та въпроса ми е дали правя всичко както трябва?

онамас
Гост
онамас
6 години 5 месеца преди

Прави всичко наведнъж и увеличи челика общо 500. През другото време оная ти работа трябва да почива.

В застой съм
Гост
В застой съм
6 години 4 месеца преди

Прилагам упражнението челик от около 6 месеца (5 серии по 50 повторения, 3 пъти в седмицата). Още в началото много бързо увеличих дължината с 1.8-2.2 сантиметра и обиколката с близо 1.2-1.6 сантиметра.
Резултатът е за първите 4 месеца и сега съм в застой.
През последните два нямам никакъв напредък! Само при мен ли е така? Какво мога да направя? Моля давайте съвети.

Metalteam
Гост
Metalteam
6 години 4 месеца преди

Напредъкът ти може да остане в застой и да нямаш повече никакво развитие ако не направиш промяна. Добави нови упражнения и ги комбинирай. Начина на хранене също е от значение, цигарите, алкохолът, всички те влияят на ерекцията.
Още една идея – опитай с тежести за пенис и включи упражнение „вдигане на самолета“.

Между другото поздравление за постигнатите резултати. Пожелавам ти успех!

онамас
Гост
онамас
6 години 4 месеца преди

Тренирай 5 дни в седмицата и няма да имаш застой и увеличи повторенията на общо 500-600

hakunatamadata
Гост
hakunatamadata
6 години 3 месеца преди
Хора как са сабите 😀 Исках да споделя мен какво ме гложди. Вярно тука стари коментари из форума ама се пак.Прочетох упражнението и ме изкефи и го правя вече 1 седмица ама много пречки. Малко като тарзан го правя с олио. Гледам да е 5 серии с по минимум 20 повторения. Обаче немога да го даржа постоянно от 50 до 70% кокал. Само спада и пада едно млатене. Сега след първата седмица гот надебеля след 3тата тренировка парене а у ама си се беше подул. Ясно не съм го стискал добре повече е било ама сега 1 тренировка 2ра седмица… Прочети още »
Въпрос?
Гост
Въпрос?
6 години 3 месеца преди

На много места четох за челик и го прилагам вече 1 месец в комбинация с други упражнения за дължина … Проблемът може и да е в мен, но нямам никакъв напредък. Започнах с по 150, после 250, сега по 400 правя …. Като цяло всъщност въпросът ми е, навсякъде пише да внимаваме с нивото на ерекция, обаче при мен екрецията по-време на изпълнение на упражнението не се увеличава, а намалява. Това значи, че на всеки 20 повторения ми се налага да отделям време отново да достигна до съответното ниво на ерекция и не знам дали това е нормално …?

Лъчо
Гост
Лъчо
6 години 3 месеца преди

За един месец не очаквай много. При всеки е различно. Някои могат да постигнат побързи резултати а при други да се забележат след повече време.
Като за начинаещ ти препоръчвам да погледнеш това ще ти е от полза – http://blogzdrave.com/2013/03/25/%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%84%D0%BF-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0/

биг
Гост
биг
6 години 3 месеца преди

Към hakunatamadata:Купи си крем AROMA GREEN LINE сртува 1.60лв. Пъпеш да е!Има в него кокосово масло като съставка и е супер мазничък идеален за Челика. Като правиш упражнението на 75% ерекция спадне ли ти спираш и го надървяш малко и продължаваш. В началото не прекалявай прави 3 пъти в седмицата общо около 150-200 повторения разделени на серии в зависимост от прекъсванията за придобиване на точната ерекция. Челик и Кегел са страшна комбинация. След 6-7 месеца ще си кажеш: Егаси члена майна:)))))))))))

опа
Гост
опа
6 години 3 месеца преди

Ще пробвам, дано има ефект, че моя е малък 14.5 см, освен това имам друг проблем – къс гем(юздичка) и при полов акт не е особено приятно да ти се придърпва главата на пениса, не знам как да реша този проблем, предполагам с някаква операция?

Лъчо
Гост
Лъчо
6 години 3 месеца преди
Пожелавам ти успех! Ето какво намерих за твоя проблем. Лечението на късото гемче е оперативно и се определя след консултация с уролог – цели се увеличаване дължината на френулума, като за целта съществуват различни техники и пластики. Обикновено, прерязването на френулума е достатъчно – т.нар френулотомия. Манипулацията се извършва с локална анестезия, в амбулаторни условия и се понася отлично от пациентите, които напускат клиниката веднага след нея. Поради риск от компрометиране на операцията (скъсване на шевовете, кървене и др.) се препоръчва въздържание от сексуални контакти за около 20 дни – времето, за което дефекта зараства. Препоръчва се също, първите контакти… Прочети още »
опа
Гост
опа
6 години 3 месеца преди

Мерси, аз също прочетох някъде, че този къс гем(френулум) оказва влияние и върху размера, май и за това при мен не е порастнал повече, може би ще трябва да отида първо на уролог за да реша този проблем преди да започна упражнението Челик, иначе може да си загубя времето без ефект?!

Mx
Гост
Mx
6 години 3 месеца преди

Само да попитам, при спиране на упражненията, постигнатите резултати запазват ли се за постоянно?

Благодаря предварително и успех на всички!

Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 3 месеца преди

Ако спреш е възможно е част от постигнатите резултати да изчезнат. Зависи колко дълго си тренирал. Колкото по-дълго тренираш толкова по добре. Нищо не ти пречи да си направиш и поддържаща програма.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Какво е пръстен за пенис?

Пръстенът за пенис е пръстен, който обикновено се поставя в основата на пениса с цел да задържа потока от кръв...

Затвори