Лечение на импотентност

Тази публикация има 0 коментара

рак на тестисите

Импотнетността, наричана още полова немощ е често срещан проблем. Почти всеки мъж в даден момент от своя живот се е сблъсквал с него. Важно е ако страдате често от полова немощ и нещата не се променят, да потърсите помощ. За целта е необходимо да се запознаете добре с това, какво представлява импотентността и какви са възможните причини за появата й. В днешни дни съществуват много налични методи за третирането на половата немощ.

Психологическа терапия

Смята се, че голям процент от причините за появата на половата немощ, са на психологическа основа. Те могат да варират то трудности във връзката, притеснение и тревога за представянето в леглото, до по сериозни и сложни причини. Опитен консултант или терапевт може да помогне.
След като възможните трудности бъдат открити, ще може да получите подходящи решения.

Използване на вакуум помпа при полова немощ

Вакуум –помпата е устройство, състоящо се от помпа и цилиндрична камера, която се поставя върху пениса. Създаденият вакуум в камерата, помага на кръвта да навлиза по-лесно в пениса, като така го стимулира да получава ерекция. След като пенисът получи ерекция, се поставя пръстен в неговата основа, който пречи на кръвта да се оттегли твърде бързо.

Медикаменти за лечение на импотентност

  • Виагра – е едно от най-известните лекарства за полова немощ, на за да бъде ефективна е необходимо да бъдете сексуално стимулирани. Действието на виагра трае от час, до около три до четири часа.
  • Трансуретрална терапия – при нея, малко количество медикамент се поставя директно в пикочния канал. Това е тръбата която преминава през пениса, чрез която от пикочния мехур урината напуска тялото. Така медикаментът лесно се поглъща от пещеристата тъкан в пениса.
  • Циалис – приема се 30 минути преди секс. Той също е ефективен само в комбинация с полова стимулация. Циалис не е афродизиак и не увеличава сексуалното желание.
  • Левитра – приема се от 10 минути до 1 час преди секс. Левитра може да бъде ефективна до 2 часа.

Левитра също не е афродизиак и не увеличава сексуалното желание.

 

Инжекции за полова немощ

Непосредствено преди секс, медикаментът се инжектира директно в тялото на пениса. Звучи леко обезпокояващо но се прилага често. Лекарството обикновено работи около 15 минути.

Хормонална терапия за полова немощ
Хормоналната недостатъчност също може да бъде причина за полова немощ. Най-често това се дължи на намалените нива на тестостерона, мъжкият полов хормон. Нивата могат да бъдат възстановени и терапевтична хормонална терапия с тестостерон. Такава терапия може да бъде приложена само ако сте изследвани и резултатите потвърдят че страдате от недостиг.

Използване на протеза за пенис
За да потърсите помощта на пенис протезите, трябва да сте изчерпали всички останали алтернативи. Съществуват два вида външни и вътрешни.
Вътрешните протези за пенис биват, полутвърди и надуваеми и се поставят в тялото на пениса чрез хирургическа операция.

За да изберете най-подходящия за вас метод е добре да се консултирате с личният си лекар.

 

[wp:svejo-net]

Ако намираш статията за полезна, сподели я с приятели във Facebook или Twitter

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Вакуум помпа за ерекция

Тези вакуумни устройства, най- често представляват прозрачен цилиндър, от единия край свързан с помпа, а в другия край имащи отвор,...

Затвори