Какво кара пениса да получава спонтанна ерекция?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Какво може да накара  пениса да получи нежелана ерекция?

 

Отговор:

Почти няма мъж, на който пенисът му да не е правил своеволия. Навярно помните годините в които сте получавали ерекция, без да сте го желали.

Истината е, че вие имате  много по-малък контрол върху своя пенис, отколкото върху своите ръце или крака. Това е така, защото пенисът е подчинен на част от нервната система, която не винаги е под вашия съзнателен контрол. Автономна нервна система, тя контролира също сърдечния ритъм и кръвното налягане.

Сексуалната възбуда обикновено е процес, в който участва съзнанието, но често сексуалната възбуда е предизвикана от автономната нервна система. Сигнали от мозъка през фазата на БДО (бързото движение на очите по време на сън), може да причини ерекция, независимо дали сънувате розови сънища или как карате автомобил.

Напън, при вдигане на тежест или чревен спазъм също могат да предизвикат ерекция.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Какво е задържащ спрей за по-дълъг полов акт?

Въпрос: Какво е задържащ спрей за удължаване на ерекцията?   Отговор: Предназначението на въпросният спрей, е да направи сексуалния акт...

Затвори