Анаболни стероиди и импотентност

Тази публикация има 2 коментара

Стероидите се използват от много атлети и ентусиасти във фитнес залите. Те са популярни дори и в днешни дни, когато е известно, че имат много вредни странични ефекти, включващи и импотентност.
Стероидите и анаболните стероиди са синтетични продукти, които са свързани с мъжките полови хормони, като тестостерона.

Легално могат да се използват след предписание от лекар, при тинейджъри със забавен пубертет, при пациенти с ХИВ-вирус, при пациенти губещи телесна маса на тялото или за третиране на други заболявания.
Стероидите помагат за растежа на мускулатурата, което е и причината за злоупотребата с тях.

Продават се на културисти и атлети, във фитнес залите и в интернет. В много случаи, атлети са насърчавани от своите треньори да приемат забранени субстанции и стероиди.
Въпреки че, употребата им може да увеличи сексуалното желание, продължителната злоупотреба може да има много вредни странични ефекти, като свиване на тестисите и дори полова немощ.

Обикновено появилата се полова немощ е временна и след като употребата им бъде спряна, проблемите изчезват.

В някои по-редки случаи, могат да продължат и с години, след последната взета доза.
Въпреки, че е открита директна връзка, между злоупотребата с анаболни стероиди и половата немощ, по-задълбочени проучвания върху темата не са провеждани.

Много мъже търсят, лекарска помощ за своите проблеми с ерекцията, в резултат на прекомерната употреба на стероиди. Трябва да бъде отбелязано, че не всички стероиди причиняват полова немощ, а и не всички мъже, които използват стероиди, имат проблеми с ерекцията.
Ако сте решили да подпомогнете изграждането на мускулите си с помощта с анаболни стероиди е добре да се консултирате с личния си лекар и да се запознаете с всички възможни странични ефекти от приемането им.

Импотентността може да е един от безобидните. Известно е, че могат да доведат до увреждане на черния дроб, нарастване на гърдите (гинекомастия), снижаване нивата на “добрия холестерол” (HDL) и увеличаване на “лошия” (LDL), развитие на акне, увеличено агресивно поведение, възможна загуба на окосмяване, сърдечно-съдови проблеми, високо кръвно налягане, бъбречни проблеми, стерилитет и много други.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Анаболни стероиди и импотентност"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Здравков
Гост
Здравков
6 години 11 месеца преди

Шприца не е шега работа, трябва много да се внимава за да не си прецакш пищова!

Пенчо
Гост
Пенчо
3 години 9 месеца преди

Здравейте! Много съм притеснен, имам проблем с ерекцията. Направих доста дълъг цикъл със няколко вида стереоиди . След като си свърших цикъла не направих излизане от цикъла . От последния прием минаха 2-3 седмици и вече усещам както ви казах проблем с ерекцията. Мога ли да поправя грешката си с някакви препарати и ако може моля за съвет какви след като са минали вече три седмици от последен прием? Дали ще имат ефект?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Секс и Сърдечни Заболявания

Съществуват множество медицински състояния и увреждания които да направят трудна насладата от сексуалния живот. За пример, половият акт може да...

Затвори