Не мога да получа повторна ерекция след еякулация?

Тази публикация има 5 коментара

Въпрос:

Неспособен съм да остана твърд след оргазъм. Понякога дори и след два часа, не успявам да получа стабилна ерекция. Това не ми позволява да правя по-продължително секс. Нормално ли е това? Има ли нещо, което да направя за да променя положението?

 

Отговор:

Това което изпитвате  се нарича рефрактерен период (медико-биологичен термин, който означава нечувствителност на някои клетки, тъкани или органи към входящите възбудни импулси, за определен период от време), или казано по просто “период на почивка” за вашия пенис. Обикновено отнема известен период от време, преди пенисът да бъде отново способен да получи ерекция.

Истина е, че има мъже, които са способни да остават твърди и след еякулация, но мнозинството преживяват “периода на почивка”.

 

Ако не искате да приключите и да заспите след еякулация, една от възможностите включва да се върнете към любовната игра. Това включва, целуване и галене между вас и вашата партньорка, до момента в който се почувствате отново способен да получите стабилна ерекция, за втория рунд.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Не мога да получа повторна ерекция след еякулация?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Кирчо
Гост
Кирчо
7 години 10 дни преди

Има една приказка – първия път e за мъжа, втория e за двамата, третия за жената 🙂
И малко по-сериозно, важно e качеството, не бройката. Може да е само един път, но да е както трябва.

titan
Гост
titan
7 години 9 дни преди

При мен го има същия проблем, необходимо ми е много време за възстановяване,
затова съм усвоил техниката на задържането, стигал съм до 2-3 часа и свършвам само веднъж! За мен това е доста по-добро и приятно отколкото да свършиш няколко пъти!

Stoian
Гост
Stoian
7 години 8 дни преди

Рядко ми се е случвало, обикновено когато съм много преуморен. Когато аз и моята половинка имаме желание да повторим, ерекцията ми се завръща много бързо. Ключът за това е в любовната игра 😉

vankata
Гост
vankata
7 години 5 дни преди

здр titan, имам проблем с бързото свършване и искам да те питам как се научи да задържаш ерекцията си, това ми е много трудно

titan
Гост
titan
7 години 5 дни преди

Мога да ти дам следните няколко съвета:
1. Изпълнявай редовно упражненията на Кегел – http://blogzdrave.com/2010/08/26/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BA%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F/
, не са сложни. Те ще те научат как да контролираш по-добре еякулацията.
3. Когато правиш секс и усетиш, че наближаваш момента на кулминация, спирай за няколко секунди или в този момент предложи да смените позата. Смяната на позите също ще ти помогне да го правиш по-дълго, преди да свършиш. Успех!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Липса на тестостерон и труден мъжки оргазъм

Въпрос: Аз съм на 40 години и отскоро имам връзка с чудесна, привлекателна жена на същата възраст. Първият път когато...

Затвори