Липса на тестостерон и труден мъжки оргазъм

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:

Аз съм на 40 години и отскоро имам връзка с чудесна, привлекателна жена на същата възраст. Първият път когато правихме секс, използвах презерватив. Почти не усещах нищо и ми бе необходимо доста време за да свърша.

Следващите няколко пъти решихме да го направим без презерватив. Резултатът беше същия, свършвах много бавно.

Не знам защо се получава така. Мога да получавам ерекция и нямам никакви проблеми с нея. При орален секс свършвам доста по-бързо отколкото при вагинален.

Дали трудното достигане до оргазъм не се дължи на занижени нива на тестостерон?

Обичам да тичам и понякога достигам до 60-70 километра на седмица. Някъде четох, че бягането на дълги разстояния може да води до изчерпване на тестостерона. Дали не се дължи на възрастта? Обичам да пия кафе, понякога стигам до няколко чаши на ден, което да колкото знам също може да намали нивата на тестостерон. Имам и някои второстепенни симптоми: липса на сън и умора.

 

Отговор:

Може би имате право да предполагате, че вашите спортни навици могат да са виновник. Доста проучвания показват, че бягането на големи разстояния може да намали плодовитостта (една от популярните теории е, че количеството на кръв към тестисите намалява по време на бягане).
Проучване поведено през 2003 година, в университета в Сао Пауло, разкрива, че подвижността на сперматозоидите е доста по-висока при мъже които пият кафе, отколкото при тези, които не  пият.

 

Но тъй като вие имате проблеми със свършването само при вагинален секс, навежда на мисълта, че   проблемът ви по скоро може да е психологически, отколкото физически. Но за да сте напълно сигурен, какво се случва с тялото ви, посетете личния си лекар.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Увеличават ли аминокиселините количеството сперма?

Въпрос: Чувал съм, че приема аминокиселини ще увеличи ли количеството на спермата. Какво е дневното количество за да има резултат?...

Затвори