Имам проблем с ерекцията когато използвам презерватив

Тази публикация има 4 коментара

Въпрос:

Винаги когато започна да си поставям презерватив, губя ерекцията си. Или я губя напълно или оставам много мек. Имате ли идея на какво се дължи това?
Отговор:

Тъй като поставянето на презерватива не е от най-приятните дейности, нормално е за един мъж да започне да губи своята ерекция при поставянето му . Най-добре да извършвате този процес заедно със своята партньорка.

Няма нищо по-неатрактивно от шума на отваряната опаковка, затова е добре презервативът да бъде изваден още преди началото на любовната игра и поставен на нощното ви шкафче.

Втората стъпка е да помолите вашата партньорка да ви го постави.

Тя трябва да продължи да гали пениса ви, докато го  поставя. Постоянната му стимулация ще го задържи изправен.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Имам проблем с ерекцията когато използвам презерватив"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
златин
Гост
златин
7 години 5 месеца преди

И при мен много често се получава и е адски неприятно 🙁

бончо
Гост
бончо
6 години 9 месеца преди
Не е до помощта от партньорката и шума. Последните 2 години имах приятелка и на двамата ни беше по-добре без презерватив. След като се разделихме се пробвах няколко пъти, но минута-две, след като съм го поставил губя всякаква чувствителност и съответно ерекция. Трябваше да обеждавам горките момичета, че няма вариант с презерватив. И все пак… и за мен е по-добре да ползвам. Не всяка си носи копие от последните направени изследвания. Явно съм забравил какво е и съм станал малко по-нечувствителен. Какво е решенето? Това със специалните презервативи няма да го бъде. За приятелка в момента не ми се мисли.… Прочети още »
руми82
Гост
руми82
6 години 9 месеца преди

Ако губиш ерекция след като поставиш презерватива, трябва да намериш начин да правиш нещо, което да ти носи повече удоволствие и възбуда.
Може би проблема е в момента в който спираш за поставянето на презерватива. Вероятно трябва да го поставя партньорката ти? Ако е достатъчно изобретателна ще намери начин да го направи в комбинация с любовна игра така, че да вниманието ти да бъде ангажиране с нещо друго, а не фокусирано върху презерватива.
Друга възможност е да опитате с женски презервативи.

бончо
Гост
бончо
6 години 9 месеца преди

Проблема НЕ Е в момента на поставяне. Проблема е, че дори с новите най-тънки презервативи, чувството е съвсем разлино. Усещането за секс е различно. Чувствителността е намалена. Не мога да си позволя с нова партньорка да правя всичко, което ми доставя удоволствие. Както и да е. Ще трябва да се задържа с някоя известно време и да се упражняваме. Според мен е до навик, който съм изгубил.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Ранна еякулация

Въпрос: Аз съм на 24 години и имам сериозен проблем. Срещам се с момиче от близо два месеца. До момента...

Затвори