Размер на члена

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Привет, вярно ли е твърдението, че по големината на обувките, може да се разбере колко е голям члена на един мъж?   Чувал съм, че мъжете с по-големи ръце, носове или крака са по-надарени. Истина ли е?

 

Оговор: Това е доста често срещан въпрос. Много хора вярват, че ръцете, краката, носовете или други части на тялото, определят големината на пениса.

Въпреки, че няма твърди доказателства за връзка между размерите на различните части на тялото, учени от Женевския университет предполагат, че е размерът на пениса се определя генетично.

 

В друго проучване публикувано в Британския журнал  Нейчър, доктор Денис Дубол,  прави връзка между размера и големината на пръстите на краката и ръцете. Той също твърди, че големината на половия орган се определя генетично.

Проведен е експеримент с лабораторни мишки, на които са отнети  Хокс гените (Хокс гените са група от свързани гени, които определят основната структура и ориентация на организма), те контролират развитието на половите органи. Резултатът? Потомството се ражда без гениталии.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Трудно задържане на ерекция

Въпрос: Здравейте, аз съм на 22 години и вече имам смуштения в ерекцията. От около половин година, след като изпия...

Затвори