Защо свършвам прекалено бързо?

Тази публикация има един коментар

Въпрос: Аз съм на 27 години и нямам много богат сексуален опит. Дълго вреве се боях да правя секс заради опасноста от половите заболявания. Скоро разбрах, че ще трябва да прескоча тази бариера и реших, да спра да се притеснявам от тях. Започнах да излизам с момичета и да правя секс, но се появи един проблем, свършвам прекалено бързо. За съжаление това се случва непрекъснато.

Отскоро имам връзка с прекрасна жена и съм много влюбен в нея. За съжаление когато правим секс, аз свършвам почти минута след като сме започнали. Казва ми, че няма проблем, но на мен ми е пределно ясно, че тя не успява да получава оргазъм.

Опасявам се, че връзката ни може да се разпадне ако нещата продължат така.

 

Отговор: Тъй като дълго време си гледал на секса, като нещо от което те е страх, ти си неспособен да му се насладиш напълно. Сега когато искаш да му се насладиш напълно, неможеш, защото свършваш прекалено бързо. Сигурен ли си, че вече още не се боиш от полово предаваните заболявания? Ако не си сигурен, използвай презервативи или отидете заедно със своята партньорка на преглед и се тествайте заедно. Това ще ти помогне да получиш повече увереност  и да се отпуснеш психически.

 

С натрупването на опит, ще се научиш да се наслаждаваш повече на секса, да използваш усещанията си и  ще придобиеш по-добър контрол над еякулацията.

Опитвай да сменяш често секс позите, това ще ти помогне да свършваш по-бавно.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Защо свършвам прекалено бързо?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
ivan ivanov
Гост
ivan ivanov
7 години 10 месеца преди

az sam diabetik i mnogo barzo svarsvam kak moje nqkoi da mi dade savet i li da mi pomogne

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Влияе ли Приема на Цинк Върху Сексуалното Желание?

Въпрос: Чел съм, че Дон Жуан е приемал много храни богати на цинк, за да поддържа своята сексуалност. Правим секс...

Затвори