Имам прекалено голям пенис

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Определено големия размер е мечта и се приема като символ за добра позиция в обществото, но аз разбрах, че е може да бъде и проклятие. Имам прекалено голям пенис. Всички жени с който съм имал сексуални взаимоотношения, в първия момент се шокират (приятно), но когато идва момент за секс се оказва, че съм прекалено голям и болезнен за тях, което се оказа проклятие за мен.

Повечето отказват да се срещаме, след първата прекарана нощ, с обяснението, че не могат да правят секс с мъж, притежаващ толкова голям пенис. В допълнение на тава, не успявам да си намеря презервативи с които да се чувствам комфортно.

Какво мога да направя?

 

Отговор: Жалко за вашето нещастие. Истина е, че съвременното ни общество е завладяно от това, жените да уголемяват своите гърди, а мъжете да своите пениси. Мъжете с големи размери, често биват смятани за щастливци.

Истината е , че нямате голям избор на ходове. Притеснително е за една жена да види, прекалено голям пенис да се насочва към нейната вагина.

Вие трябва да намерите подходяща партньорка с която да си паснете или там където не може да влезете, да бъдете стимулиран ръчно. Относно презервативите, предлагат се и екстра големи в аптеките или секс магазини. Успех.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Обрязване получаване на ерекция и преждевременна еякулация

Въпрос: Обрязването правили по-трудно получаването на ерекция? Вярно ли е, че необрязаните мъже са по-склонни да страдат от преждевременна еякулация?...

Затвори