Алкохол и Ерекция

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос: Миналата седмица поканих моя колежка на вечеря в къщи. С вечерята изпихме по едно питие твърд алкохол, след което решихме да отидем до близкия клуб. След няколко приятни часа и няколко питиета, решихме да отидем в нейната квартира.

Всичко вървеше идеално до момента в който тя ми се качи отгоре, тогава загубих напълно ерекция. Ситуацията беше много неприятна и обезпокояваща. Аз съм на 29 години и никога до сега не съм губил ерекция. Какъв може да ми е проблема?

В.А. Русе

 

Оговор: За всеки мъж е стресиращ момента в който за първи път не успее да получи ерекция или в даден момент я загуби. Факторите влияещи върху способността да се получава нормална ерекция са много. Те включват: възраст, стрес, здравни проблеми, употребата на наркотици и алкохол. В твоя случай проблемът вероятно се дължи на това, че си употребил повече алкохол.

Много хора грешно приемат алкохола за афродизиак, носещ повече удоволствие по време на секс. Първите няколко питиета могат да свалят задръжките и да ви направят по комуникативни, но прехвърлите ли умерената граница, ще срещнете проблеми с получаването и задържането на ерекция и ще загубите контрол над еякулацията.

 

За жените, прекомерната употреба на алкохол  може да намали естествената им лубрикация и да ги направи по слабо чувствителни. Прекомерната употреба на алкохол, може да бъде спирачка в леглото. Бъдете разумни и запазете насладата от своя сексуален живот.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Размер на Пенис и Наднормено Тегло

  Въпрос: Аз съм на 26 години, с наднормено тегло и с пенис по-малък от средния размер. Свалянето на излишните...

Затвори