Проблем с ерекция

Тази публикация има 2 коментара

 

Въпрос: Имаме брак от 15 години и сексуалният ни живот винаги е бил добър.
От година забелязах, че по време на секс съпругът ми не получава пълна ерекция. В резултат на това започнах да достигам по трудно до оргазъм.
На какво се дължи това. Аз ли не го възбуждам вече или той има проблем?

 

Отговор: За един мъж слабата ерекция може да се дължи на много физиологически или емоционални фактори, но рядко има нещо общо с жената която „не го възбужда”.
Слабата ерекция може да бъде причинена от недостатъчен приток на кръв в камерите на пениса. Причините може да са много, някои от тях са тютюнопушене и прекомерната консумацията на високо маслени храни, които затрудняват и намаляват потока на кръв. В някои случаи проблемите с получаването и поддържането на ерекция може да са симптом на сърдечно-съдово заболяване или диабет, затова срещата с личният лекар е задължителна.

В други случаи слабата ерекция може да бъде причинена от психологически причини, като тревога относно представянето в леглото или натрупано психическо напрежение от ежедневието.

Опитвайте се да подобрите положението. Опитайте нови секс пози, експериментирайте със секс атрибути, отдайте се на по-дълга любовна игра или използвайте сексуални стимуланти.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Проблем с ерекция"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Сваровски
Гост
7 години 9 месеца преди

Според мен в една връзка секса омръзва, затова се достига трудно до оргазъм и от двете страни. За жалост когато това се случи днешно време половинките се разделят защото основното нещо което ги задържа и ги е държало толкова време е секса.

пацко
Гост
7 години 9 месеца преди

полезна статия

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!