Проблеми на Мъжкото Тяло

Тази публикация има 0 коментара

Окосмяване на гърба

След 25-30 годишна възраст, гърбовете на някои мъже започват да се окосмяват. Това определено не е магнит за жените.

Съществува лазерно отстраняване на окосмяването, което се смята за ефективно и трайно. По-евтините алтернативи са: кремове и спрейове за отстраняване на окосмяването, с резултати траещи по няколко седмици.

 

Бирено коремче (Бирено шкембе)

Не е необходимо да пиете бира за да получите бирено коремче. Мъжете са по податливи да натрупват мазнини око кръста, така че увеличената консумация на храни увеличава размерът на корема. За нещастие дебелият стомах, увеличава риска от сърдечни заболявания. Добрата новина е, че ако спазвате диета, големият корем обикновено първи изчезва.

 

Прекомерно потене

Мъжете са склонни да се потят повече от жените. Но ако трябва често да бършете своите потни ръце и мокрите своите дрехи, това може да бъде доста некомфортно и неприятно.

По-високите температури могат да засилят този процес. Обилното потене обикновено засяга подмишниците, дланите и ходилата на краката.

Съществуват ефективни методи за третиране.

 

Гъсти вежди

Този проблем с окосмяването засяга мъжете от всички възрасти. Хормоните отговорни за растежа на вашата брада, могат да направят веждите толкова дебели, че те да се срещнат в средата.

Най-ефективното обезкосмяване включва токови импулси, разрушаващи фоликулите на косъма. Отстраняването  с пинцета е безплатната процедура, но тя трябва да се повтаря на всеки 4-6 седмици.

 

Обратен растеж на косъма след бръснене

Понякога, стараейки да се избръснете гладко, е вероятно да раздразните и нараните своята кожа. Това може да накара космите да се завиват на обратно и да продължат своя растеж на вътре.

По-обикновено е за мъжете афро-американци притежаващи къдрава коса.

За да намалите рискът от обратен растеж на косъма, взимайте горещ душ преди бръснене, използвайте повече гел или пяна и се бръснете по посока  на растеж на косъма.

 

Розацея

Това е състояние, което кара лицето да се изчервява. Симптомите могат да бъдат по-лоши при мъжете. Носът може да нарасне и да стане дебел и червен. Пъпки и мънички червени линии могат да се появят по бузите. Алкохола активира това състояние, но то може да се прояви и при пълни въздържатели. Съществуват лекарства които да контролират розацеята, затова спокойно дискутирайте симптомите със своя личен лекар.
 

Оплешивяване

Болезнената истина е, че при повечето мъже с напредването на възрастта, косата започва да оредява. То започва с оредяване и може да достигне до оголени петна или оголване на почти цялата глава. Съществуват хирургически операции за възстановяване на косата, а също така и лекарствени продукти срещу косопад.

 

Цветна слепота

Това състояние се изразява с неспособността да се виждат цветовете. При най-обикновената форма, трудно се различава червения цвят от зеления. Състоянието се предава наследствено и се среща по рядко при жени.
Не съществува лечение, но хората могат да се учат и да се объркват по-трудно.

 

Хъркане

Това е музиката, която може да наруши съня на партньора  в леглото.

Най-честите виновници за това са мъжете. В повечето случаи то е безвредно, но също така може да бъде знак за наличието за сериозен проблем с дишането. Ако смятате, че хъркането нарушава съня на вашият партньор, потърсете лекарска помощ.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Как импотентността може да навреди на интимната ви връзка

Медикаментите за еректилна дисфункция са широко използвани от мъжете. Ако динамиката на връзката изчезне, виагра, левитра и циалис не ще...

Затвори