Как импотентността може да навреди на интимната ви връзка

Тази публикация има 0 коментара

Медикаментите за еректилна дисфункция са широко използвани от мъжете. Ако динамиката на връзката изчезне, виагра, левитра и циалис не ще ви помогнат.

И тъй като физическите методи за третиране на импотентността са известни, нека разгледаме няколко съвета, които да помогнат чрез подобряване на взаимоотношенията между партньорите.

Причина или резултат
Повечето представители на силния пол измерват своята мъжественост по способността да получават ерекция. Загубата на работа, ниското самочувствие или увереност могат да допринесат за появата на еректилна дисфункция. Когато се затворят в себе си, се получава омагьосан кръг, удрящ по егото, което от своя страна може да влоши проблемите с ерекцията.

 

Къде ми изчезна ерекцията?

Когато става въпрос за еректилна дисфункция, една от причините може да е проблем във връзката. Проучвания показват, че мъже с еректилна дисфункция, показват най-добри резултати след като са подобрили комуникацията с партньорките си.

Еректилна дисфункция може да се появи, когато партньорите не са съгласни с полово поведение или техника. Решението на проблема се крие отново в правилната комуникация.

Мъжете с еректилни проблеми имат по-малко интимни контакти, отколкото мъжете без еректилна дисфункция.

Еректилна дисфункция може да се появи и се свързва с двойки, които имат извънбрачни връзки, ниско качество на общуването, конфликти и тези с по-продължителни връзки.

Преди да потърсите помощта на лекарствата, вакум помпите или афродизиаците, обърнете внимание на динамиката на вашата връзка. Подобрената комуникацията, отстъпките  и честността могат да бъдат ключ за решение на проблема със ерекцията.

 

Кога да се видя със своя доктор?

 

Когато не сте сигурни каква е причината за появата на еректилна дисфункция, посетете своя лекар. Пещеристото разстройство може да бъде признак за сърдечно заболяване или диабет.

Много двойки откриват, че причината за еректилната дисфункция може да се дължи освен на здравен проблем, и на лоша комуникация между партньорите.

 

Какви са ползите от секса?

 

Не е новост, но пък е добре да се напомня защо сексът е важен:

  • Той облекчава напрежението, снижава нивата на кортизол, намалява риска от заболявания свързани  с напрежението.
  • Сексът е упражнение. Всички знаем полозите от това упражнение за сърдечното здраве и контрола върху килограмите.
  • Помага за изгарянето на калории.
  • Освобождава  ендорфини, помагащи за контрола над болката.

 

Британски учени твърдят, че увеличава дълголетието, имунитета и сетивните функции.

Според някои учени сексът, завършващ с оргазъм, влияе положително на простатата.

 

 

Подобрете половото си здраве

Добре е всички функции в тялото да са на ниво, включително и сексуалната.

Избягвайте конфликти свързани с еректилната дисфункция и вземете мерки за третирането й. Импотентността може да бъде причинена от много фактори, но също така са много възможностите за справянето с нея.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно, Полезно
Оралният секс може да бъде по-опасен от тютюнопушенето

Човешкият папиломен вирус (ЧПВ) може да бъде  причина за рак на  маточната шийка, вагината, ануса и пениса.   Този вирус...

Затвори