Колко е важен сексът за една връзка?

Тази публикация има един коментар

За да работи една връзка е необходимо в нея а има секс. Той е форма на любов, която кара хората да си вярват и да се обичат повече.
Трудно е да съществува връзка без секс. Не малка част от двойките се разделят точно поради тази причина.
Той дава отговорите на  много проблеми засягащи мъжете от днешното общество.
Скорошно проучване показва, че с напредването на възрастта, една двойка започва да прави все по-рядко интимни контакти. Това е тайна, разкъсваща семейните връзки. След четиридесет годишна възраст,  повечето представители на силния пол започват да губят сексуално желание и възможности. Немалка част от тях срещат трудности с ерекцията или страдат от пълна импотентност. Това от своя страна прави сексуалният живот невъзможен.

Не е тайна, че хората правещи по-често секс, живеят по-дълго, са по-здрави и имат по-щастливо ежедневие. Причината за това е, че сексът е един от спортовете, които наистина помагат. Той е по-полезен, отколкото да плувате по 20 дължини на ден, може да помага за изгарянето на излишните мазнини, натрупващи се в тялото.

Продължителната липса на секс, обикновено води мъжете до депресия. Всеки мъж смята своя пенис за източник на мъжественост, и когато той е неспособен да получава ерекция, усеща, че е загубил своето мъжество. Това може да бъде основна причина за загуба на увереност, самоуважение, а в някои случаи да доведе и до разпад на семейната връзка.

Проучвания показват, че мъжете, правещи редовно секс, се справят по-успешно в своята професионална кариера. Причината е проста, те живеят щастлив живот и не носят своите проблеми на работното си място.
Способността да се поддържа сексуалното желание е много важна. Двойките трябва да са винаги уверени, че пазят горящ огъня в тяхната връзка.
Ако имате проблем в своя интимен живот го приемете. Ако е необходимо използвайте помощта на медицината за да подобри вашите сексуални възможности. Съществуват и много натурални продукти за подсилване и подобряване на мъжката потентност.
Никога не е грешка да направите такава стъпка, ако имате проблем в своя сексуален живот.

Двойките, поддържащи сексуалните си взаимоотношения, успяват да задържат совите връзки стабилни. Без значение с какви проблеми и трудности ще се сблъскват през живота, те ще ги посрещат като единни.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Колко е важен сексът за една връзка?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Тони
Гост
Тони
6 години 9 месеца преди

„Трудно е да съществува връзка без секс. Не малка част от двойките се разделят точно поради тази причина.“
За съжаление това е вярно.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно, Секс
Алкохолизъм и импотентност

Дефиницията за алкохолизъм е сложна, тъй като покрива няколко взаимно свързани ефекта. Токсичен ефект – прекомерната консумация на алкохол за...

Затвори