Какво е сух оргазъм?

Тази публикация има един коментар

Някои хора смятат, че не е задължително еякулацията и оргазмът да вървят ръка за ръка, защото са отделни процеси и може да се получи само еякулация без оргазъм. Но когато мъжът получи оргазъм, без наличието на еякулация, това може да е сигнал за здравен проблем и ако това се случва често ще е необходимо да се посети личния лекар.

Някои мъже подсилват своите ПС мускули и това може да им позволи съзнателно при оргазъм да не изхвърлят сперма.

Причината за липсата на еякулация може да бъде и ретроградна еякулация .

Мускулите в областта на пикочния мехур се съкращават и така не позволяват на спермата да навлезе в пикочния мехур. Същите мускули контролиращи уринирането.

При ретроградната еякулация, тези мускули не работят правилно и това позволява на спермата да се движи в обратна на нормалната посока.

В този случай на еякулация, спермата не излиза през върха на пениса а вместо това се придвижва на обратно към пикочния мехур и често при ходенето до тоалетна след секс,  се забелязва мътна урина.

 

Ако сте претърпели простатна операция, може да ви се случи да имате оргазъм без еякулация. Това също може да се случи при мъже страдащи от диабет и многочислена склероза. Необходимо е в такива случаи да се посети личния лекар.

 

Друга причина да изпитвате оргазъм без еякулация, може да се корени в проблеми с плодовитостта.

Ако имате оргазми без еякулация, бързият преглед и навременното третиране ще ви помогне да се справите с това състояние много по-лесно.

Бъдете разумни и винаги споделяйте с личния си лекар, при наличието на такъв проблем.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Какво е сух оргазъм?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Andrea
Гост
7 години 10 месеца преди

мъжете са по-стеснителни от жените когато се отнася до проблеми със половата система и затова има нужда от подобен блог….

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Заболявания, Любопитно
Неизбежна ли е импотентността?

Еректилна дисфункция или импотентност, много мъже живеят в страх да не чуят тези думи от устата на своя личен лекар....

Затвори