Неизбежна ли е импотентността?

Тази публикация има 0 коментара

Еректилна дисфункция или импотентност, много мъже живеят в страх да не чуят тези думи от устата на своя личен лекар. Еректилната дисфункция е неспособността да се получава ерекция, достатъчно стабилна за да се прави секс. В случяй, че понякога ви се случва да не успеете да постигнете или задържите ерекцията, това не означава, че вие страдате от импотентност. Ако вярвате на повечето реклами предлагащи продукти, третиращи пещеристото разстройство, вероятно смятате, че всички по-стари мъже се занимават с този проблем.

 

Не е истина, че всички по-стари мъже страдат от еректилна дисфункция.

Трудно е да се определи колко мъже наистина са засегнати от импотентността. Това е така, защото въпросът не е ясно дефиниран.

За едни пещеристо разстройство е пълната неспособност за получаване на ерекция, а за други е честата неспособност за получаване и поддържане на ерекция.

 

Някои мъже, заради кратката си ерекция, смятат че страдат от импотентност.

Заради тези разнообразни определения, броят на мъжете страдащи от импотентност варира.

 

През годините все повече мъже се подлагат на прегледи и търсят решение за справяне с този проблем. Повечето лекари смятат, че това е така не защото импотентността става все по-често срещана, а заради факта, че е налична все повече информация по темата. Мъжете стават все по информирани и по-често се обръщат към своите лекари за консултация, търсейки решение на проблема.

 

Наистина ли всички по-стари мъже страдат от импотентност?

Отговорът е не. Въпреки че много реклами ще се опитат да ви накарат да вярвате в обратното.

Всъщност, повечето мъже страдат от импотентност поради нараняване или заболяване. Някои имат еректилна дисфункция заради приемани медикаменти.

Нервни увреждания или увреждания на кръвоносните съдове могат също да причинят импотентност. Но е вярно, че шансовете да станете импотентен с годините се увеличават.

Смята се, че около 5% от всички мъже над 40 годишна възраст имат еректилна дисфункция. След 65 годишна възраст, мъжете с импотентност достигат  до 25%.

Въпреки това, еректилната дисфункция не е неизбежна. В днешни дни, благодарение на все повечето методи за третиране, много по-стари мъже са все още напълно способни да получават ерекция и да правят секс.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Лекарства и заболявания свързани с импотентността

Вероятно един от най-притеснителните проблеми с които мъжете се сблъскват през техният живот е еректилната дисфункция, известна още като сексуална...

Затвори