Силиконови инжекции за уголемяване на пениса

Тази публикация има 0 коментара

Желанието за уголемяване на пениса вълнува мъжете от стотици години. В днешни дни те стават все по-смели в преследването на тази цел, дори и с най-крайните методи за промяна на мъжеството. Представителите на силния пол от цял свят инвестират толкова много средства и време за увеличаване на размера, дори в крайни случаи лягат и под хирургическия скалпел.

 

Някои са готови на всичко за да добавят сантиметър към своя пенис – това може да е нормално за едни, и безумно за други.

 

Освен методите влияещи на потентността, смятани от доста хора за крайни, като: имплантирането на пенис протези и хирургическата операция за удължаване, чрез прерязване на сухожилие, съществуват и инжекции за удебеляване на члена. Това е процедура, при която вместо под ножа, се минава през иглата.

 

Инжекциите за удебеляване са крайни, но не по-крайни от всяка друга хирургическа операция. Процедурата се изразява в инжектиране на гел в тялото на пениса. Това не може да увеличи дължината, а само обиколката му.

Резултатите могат да бъдат впечатляващи, но също така страничните ефекти от неправилното прилагане да са ужасяващи.

Ако бъде инжектирано прекалено голямо количество гел, съществува риск от спукване на кръвоносни съдове или увреждане на нерви, което ще направи пениса неспособен да извършва нищо друго, освен да уринира.

 

Това е равностойно на години незадоволителен сексуален живот. Ще сте наясно, че пенисът ви е там, но не чувства нищо.

Съществуват и други възможни странични ефекти, като възпаление, обезцветяване, грануломи и други.

Гелът има вероятността да се премести от своята първоначална позиция, което значи, че течността може да се премести в основата на члена и това да го накара да изглежда странно.

 

Единствено след консултация със специалист, ще сте напълно наясно с плюсовете и минусите от инжекциите за уголемяване. Ако смятате за сега да не пробвате този метод, съществуват и други натурални решения като упражнения, уреди и добавки, които да ви помогнат за постигането на желаната цел.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Как да се справите със стреса, несигурността и тревогите причинени от притежанието на малък пенис

Малкият пенис е проклятие за мъжете. Въпреки, че може да се спори, че и други физически фактори, като нисък ръст...

Затвори