Важна ли е дебелината на пениса

Тази публикация има един коментар

Изразът ”Размерът има значение” е верен, но какво се има предвид под размер. Разбира това от повечето мъже се приема, като дължина на пениса, но това което тези мъже не осъзнават, че за жената обиколката на члена може да бъде с много по-голямо значение от неговата дължина. За да разберете това е необходимо да научите как функционира женската вагина.

 

 

Погрешно е популярното убеждение, че цялата вагината има силна чувствителност. Единствените две места, на чувствителност е входа на вагината и Г точката, която се намира дълбоко навътре.

За нещастие на повечето мъже, не винаги е лесно да се намери Г точката. В интерес на истината, това се приема в съвременната култура, като една мистична област, която може и да съществува, и да не съществува. Тъжната истина е че съществува и доста мъже не могат да достигнат до нея.

От тук се заражда и манията за удължаване на пениса, но това което мъжете пропускат е друга част от вагината, която е силно чувствителна, а именно входът. Ето защо обиколката на пениса е важна.

 

Може би това значи, че трябва да приемете, че дължината на вашият пенис е такава, че дори и с най-успешния метод за удължаване, пак няма да сте способни да достигнете до точката на женското удоволствие. Тогава увеличаването на обиколката, ще е добра алтернатива за вас.

Истината е, че размера на пениса има значение и дебелината му е от по-голямото значение. Точно така, жените усещат мъжкия пенис по време на секс. И когато жената изпита усещане, което не е изпитвала преди, това ще я на кара да усети истинското удоволствие.

 

И така вместо да се съсредоточавате към  трудната задача за удължаване на пениса, насочете своето внимание и усилия към увеличаването на неговата обиколка. Жените ще са ви благодарни за това.

 

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Важна ли е дебелината на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Суетна
Гост
Суетна
7 години 6 месеца преди

Вярно е, че на един мъж може да му е много голям мъжкия полов орган и жените да го намират за пълна скръб в леглото, но определено за тях има значение дали е с 11 или 18 сантиметров.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Силиконови инжекции за уголемяване на пениса

Желанието за уголемяване на пениса вълнува мъжете от стотици години. В днешни дни те стават все по-смели в преследването на...

Затвори