Как слабата и нестабилна ерекция вреди на интимния живот

Тази публикация има 0 коментара

Най-важното нещо в интимния живот на един мъж е да се наслаждава на задоволяващ секс, но за да го прави е необходимо да притежава силна и стабилна ерекция.
За съжаление не всички имат късмета да я притежават. Представяме ви няколко причини, поради които слабата ерекция може да направи живота ви нещастен.

  • Слабата ерекция се отразява зле на любовта, защото мъжът не може да изпитва наслада от правенето на секс. Загубата на удоволствие от своя страна действа демотивиращо и кара мъжете да бъдат слабо енергични и отегчени. И въпреки, че със слаба ерекция могат да получават орален секс, усещането няма да е толкова приятно, колкото със силна.
  • Само когато пенисът стане твърд, се усеща как кръвта го напомпва и как неговите нерви стават живи. Със слаба ерекция, чувствителността е много ниска и това затруднява половия акт. Всъщност много мъже губят способността да получават стабилна ерекция само от заради съмнинието, че няма да доставят удоволствие на своята партньорка.
  • Със нестабилна ерекция, пенисът има склонността да омекне много бързо и да я загуби напълно. Това води до бърз и стресиран секс. И ако партньорката има нужда от малко повече време за да свърши, прекратяването на половият акт ще я остави неудовлетворена и разочарована.
  • За всеки представител на силния пол, неспособността да задоволи половинката до себе си, води до загуба на самоувереност. Веднъж загубил увереност в своите сексуални възможности той я губи и във всички сфери на живота.

Заради всичките тези причини, поради които слабата и нестабилна ерекция може да навреди на интимния живот, е необходимо да се действа за решаване на проблема.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Каква е продължителността на перфектния секс

Както е казано, всеки мъж е остров. Ние сме изцяло различни, уникални и неповторими по свой собствен начин. Всички имаме...

Затвори