Каква е продължителността на перфектния секс

Тази публикация има 7 коментара

Както е казано, всеки мъж е остров. Ние сме изцяло различни, уникални и неповторими по свой собствен начин. Всички имаме различни нужди и желания. Когато става въпрос за секс, всеки е с различен вкус и несъмнено се нуждае от различно време за да бъде напълно задоволен.

И въпреки някои митове, най-задоволяващия секс не трае 30 минути, час или няколко часа. Според специалистите, съвършеното полово общуване продължава между 3 и 13 минути. Това твърдение е против широко разпространеното мнение, че жените се нуждаят от часове за да бъдат напълно задоволени.

Двамата американски учени, Крик Корти и Дженей Гуардиани, проведоха проучване, включващо 50 члена на „Общество за сексуална терапия и проучвания”. В това число влизат: пластични хирурзи, психолози, семейни лекари и други, имащи взаимоотношения с много пациенти.

Проучването даде следните резултати: От началото на половия акт, започващ от проникването до еякулацията, времетраенето варира в големи граници. Средното време е между 3 и 7 минути, като  най-краткото задоволяване е между 1 и 2 минути, а за най-продължително между 10 и 30 минути.

Въпреки всичко, начина по който мъжете и жените определят оптималното времетраене на половия контакт, зависи от определени лични критерии: култура, образование, ценности, социални влияния, междуличностни отношения и т.н.
Дори и днес има стереотипи по отношение на сексуалното образование – много хора са склонни да вярват, че например, „хард сексът“ насърчаван чрез порно филмите се прилагат и реалния живот.

Предишни проучвания показват, че повечето участници желаят продължителността на половият акт да трае 30 минути или повече. Но при мъжете и жените мечтаещи за цели нощи див секс, непрекъсната ерекция и безкрайни оргазми, при тях винаги е обратното: разочарование, объркване и зараждане на сексуални проблеми.

В края на краищата всичко това е за удоволствие и забавление за вас и вашата партньорка. Трябва просто да познавате нейното тяло, нужди, желания и начина по който ги постига. Същото важи и за вашите желания и удоволствия.
Най-качественото нещо, което може да има една връзка е добрата комуникация между партньорите.

Ако говорите по между си и знаете колко време желаете да продължи секса, ако достигнете оргазъм и свършите след 2 минути, ще ви безпокои много по-малко.
Сега ще знаете защо.  Дръжте си очите отворени и наблюдавайте, наблюдавайте картината, която ще е индикатор за вашето удоволствие.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

7 Коментара за "Каква е продължителността на перфектния секс"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Nikolay
Гост
6 години 9 месеца преди

perfektniyat seks trae 30 minuti-moe mnenie 😉 😀

Sunny
Потребител
Sunny
6 месеца 26 дни преди

Според мое около два-три часа. Важното е да ви пасват мненията с половинката. Иначе единия остава незадоволен.

galena
Гост
galena
6 години 7 месеца преди

za men perfektnia sex e s lubimia 4ovek

Краси
Гост
Краси
6 години 7 месеца преди

Аз не мисля, че качеството на секса няма голяма връзка с неговата продължителност.

Дългото лашкане съвсем не значи, че накрая и двамата партньори ще са удовлетворени. Напротив, съществува голяма вероятност след даден момент цялата работа да стане от отегчителна.

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
6 месеца 26 дни преди

„Каква е продължителността на перфектния секс“ –
От здрач до зори 😉

motorista
Потребител
motorista
6 месеца 26 дни преди

Колкото трае перфектното напиване – колкото мое да носиш 🙂

Иван
Гост
Иван
6 месеца 26 дни преди

Ако си в сексуална фаза , къде е мястото на часовника?

Пред очите, под Вас, къде? За мен Истината е , че порно филмите оказват много лошо влияние на всички ни.

Поздравление за прекрасната статия.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Тютюнопушенето и мъжкото сексуално здраве

Както знаем цигарите са вредни за нашето здраве. Цигарите съдържат над 400 токсични вещества, като: катран, никотин, въглероден моноксид. Те...

Затвори