Как да се справите със стреса, несигурността и тревогите причинени от притежанието на малък пенис

Тази публикация има 3 коментара

Малкият пенис е проклятие за мъжете. Въпреки, че може да се спори, че и други физически фактори, като нисък ръст или плешивост са също толкова големи недостатъци, няма такова нещо, което да ви направи толкова стеснителни и странящи от интимна близост, като малкия пенис.

Мъжете с такъв проблем не се страхуват от отхвърляне, а от приемане, защото смятат, че отхвърлянето ще е на по-късен етап.
Дълбокият емоционален страх, може да действа като бариера и да попречи за започването на връзка, включваща и физическа интимност.

Преобличането в съблекалнята, ходенето на плаж или басейн са други дейности, които мъжете със скромен размер избягват, страхувайки се от потенциално излагане.

Когато става въпрос за намиране на интимна партньорка, малкият пенис е най-лошият възможен актив. Въпреки, че жените избягват да обсъждат и коментират темата, представителите на силния пол често подозират, че го правят с цел да скрият истинското си мнение.
Състоянието на притеснение, подозрение и недоверие, съществува непрекъснато и вероятно влияе върху взимането на много решения.
Отрицателното му въздействие върху социалния и личния живот може да бъде огромно.

Най-добрият начин да се справите с проблема е като превъзмогнете притесненията си. Вместо да позволявате това да се отразява на взаимоотношенията ви, разговаряйте на тази тема. Искайте мнението на своята половинка, и я питайте дали размерът наистина е важен за нея.
Спрете да се сравнявате с порно звезди или с културисти имащи бедра, големи колкото вашия торс, защото такива сравнения няма да ви помогнат.

Второто нещо, което може да направите е да потърсите точната партньорка, тази за която връзката не е само секс за една нощ.
Ако тя не търси секс на момента е почти сигурно, че вашият малък размер няма да е от голямо значение за нея.
И накрая, но не на последно място, научете се да се доверявате. След като се уверите, че размерът вече не е пречка, ще разберете, че приятелството и любовта са красиви неща.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Как да се справите със стреса, несигурността и тревогите причинени от притежанието на малък пенис"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ив
Гост
Ив
6 години 10 месеца преди
Имам връзка с мъж от около дава месеца, всичко вървеше добре до момента в който правихме за първи път секс. На следващия ден го попитах дали някога си го е мерил и той ми каза да, бил му около седем сантиметра в ерекция. Аз му казах, че е малък и той се засегна. Предполагам, че на никой мъж няма да му хареса да чуе, че пениса му е малък, но е по важно как го използва. За мъжете сигурно е от значение размерът и всеки иска да чува, че му е голям… но в случая това ще е лъжа. Сега… Прочети още »
KK38
Гост
KK38
2 години 6 месеца преди

Може да ви се стори малко глупав, но искам да ви задам следния въпрос. Мислите ли, че жените са склонни да ви изневерят заради малкия пенис?
Чувал съм за тях не било толкова важно, че се интересували от отношение, емоции и прочие неща. И все пак ще бъда благодарен ако получа откровени гледни точки по въпроса.
Предварително благодаря.

Попай
Потребител
Попай
2 години 6 месеца преди

Пич зависи каква жена имаш до себе си. Някои са верни, а други са склонни са да ти изневерят заради абсолютно всичко.
Открих една интересна тема по въпроса. Може да видиш няколко женски гледни точки.
http://blogzdrave.com/forums/viewtopic.php?f=7&t=44

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Най-големият пенис в света

Мъжете винаги са приемали размера на пениса, като важен фактор определящ самочувствието. Тези които смятат своя за голям, притежават повече...

Затвори