Най-големият пенис в света

Тази публикация има 0 коментара

Мъжете винаги са приемали размера на пениса, като важен фактор определящ самочувствието. Тези които смятат своя за голям, притежават повече увереност и самочувствие. Имат по-активен социален и полов живот, а също така и преимущество в постоянната подсъзнателна битка за мястото на Алфа мъж. Следователно въпросът кой притежава най-големия пенис е минавал през главата на почти всеки.

Редица проучвания са се опитвали да дадат отговор на въпроса, но резултатите винаги са противоречиви. Разбира се размерът на мъжкия пенис е тема не лесна за проучване. Причината е, че много мъже претендират за честта да са притежатели на най-големия пенис. Освен това, съществуват и различни методи за уголемяване, поради което става все по-трудно да се даде обективен отговор.

Съществуват няколко статистики показващи приблизителните размери на пениса. Общо взето мъжете от бялата раса притежават пенис със среден размер около 15.7 сантиметра и с приблизителна обиколка 8.1 см.

Съществуват твърдения, че мъжете от африканската раса превъзхождат с много останалите. Противно на това, проучвания проведени в прочутият институт Кинси показват, че расата на чернокожите превъзхождат с минимална преднина.
Техните измерени средни стойности са 16 см в дължина и 9.4 см в обиколка, но данните са събрани от едва 50 чернокожи срещу 2500 мъже от бялата раса. Това поставя получените резултати под съмнение.

Сега след като средните стойности бяха установени е ред за установяването на най-големия. За нещастие там информацията е много разнопосочна. Най-големият неофициално установен размер е представен от доктор Дейвид Ребуен през 1969 и е 35.6 см  в еректирало състояние.
Най-големият официално измерен пенис е дълъг 34.3 см и 15.9 см в обиколка. Тези резултати са предоставени от доктор Робърт Дикинсън в началото на 20 век.

Няколко други проучвания на Алфред Кинси и други известни учени дадват внушителните резултати от приблизително 24.1 см до 30.5 см.

В момента представители на силния пол от цял свят претендират, че притежават и по-големи пениси. Установяването в днешни дни на реални данни е трудна задача, тъй като вече съществуват различни възможности за корекция на размера. Това прави трудно за преценяване валидността на техните претенции.

Тъй като в началото на двайсти век не са съществували технологични възможности за корекция, данните предоставени от д-р Дикинсън поставят неговият кандидат, като мъжът Алфа на човешкия вид.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Всичко за пениса
Как се променя пенисът с напредването на възрастта

С напредването на възрастта, сексуалната възбуда и постигането на ерекция стават все по-трудна задача. Необходимо е повече време за достигане...

Затвори