Най-големият пенис в света

Мъжете винаги са смятали размера на своя пенис, като важен фактор определящ самочувствието. Тези които смятат своя размер за голям, притежават повече увереност и самочувствие. Имат по-активен социален и полов живот и определено преимущество в постоянната подсъзнателна битка за мястото на Алфа мъж. Следователно въпросът кой притежава най-големия пенис е минавал през главата на много мъже.

Много проучвания са се опитвали да дадат отговор на този въпрос, но резултатите са били противоречиви. Разбира се размерът на мъжкия пенис е тема не лесна за проучване. Причината е, че много мъже претендират за честта да са притежатели на най-големия пенис. Освен това, съществуват и различни методи за уголемяване на размера, поради тази причина става все по-трудно да се даде отговор на този въпрос.

Има няколко статистики показващи приблизителните размери на пениса. Общо взето мъжете от бялата раса притежават пенис със среден размер около 15.7 сантиметра и с приблизителна обиколка 8.1 см.

Съществуват твърдения, че мъжете от африканската раса превъзхождат с много останалите, по големина на пениса. Противно на това, проучвания проведени в прочутият институт Кинси показват, че расата на чернокожите превъзхождат с минимална преднина.
Техните измерени средни стойности са 16 см в дължина и 9.4 см в обиколка, въпреки това данните са събрани от едва 50 чернокожи срещу 2500 мъже от бялата раса. Това неравностойно положение поставя получените резултати под съмнение.

Сега след като средните стойности бяха установени е ред за установяването на най-големия. За нещастие там информацията е много разнопосочна. Най-големия неофициално установен размер на пенис е представен от доктор Дейвид Ребуен през 1969 и е 35.6 см  в еректирало състояние.
Най- големия официално измерен пенис е дълъг 34.3 см и 15.9 см в обиколка. Тези резултати са предоставени от доктор Робърт Дикинсън в началото на 20 век.

Няколко други проучвания на Алфед Кинси и други известни учени дадоха внушителните резултати от приблизително 24.1 см до 30.5 см инча.

В момента мъже от цял свят претендират, че притежават и по-големи пениси. Установяването в днешни дни на реални данни е трудна задача, тъй като вече съществуват различни възможности за корекция на размера, това прави трудно за преценяване валидността на техните претенции.

Тъй като в началото на двайсти век не са съществували технологични възможности за корекция, данните предоставени от д-р Дикинсън поставят неговият кандидат, като мъжът Алфа на човешкия вид.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE