Използването на презервативи ви предпазва от полово предавани болести

Тази публикация има 0 коментара

Редовната и правилна употреба на презервативи е надеждна защита от полово предавани заболявания и предотвратяване на нежелана бременност. Но изглежда, че презервативите не се използват толкова много, колкото трябва.
Проучвания показват, че има мъже които никога не използват презервативи въпреки, че вече са били заразявани с сексуално предавани заболявания.

Според Даян Гримли от университета на Алабама, една трета от мъжете без постоянен сексуален партньор не са склонни да използват презервативи. Тези които имат постоянен сексуален партньор почти не ползват презервативи. Смята се, че по този начин мъжете демонстрират отдаденост и лоялност на връзката.

Тези които употребяват наркотици, алкохол и нямат постоянен партньор използват  най-рядко презервативи.

Освен че презервативите предпазват от заболявания предавани по полов път, те също предотвратяват и нежелана бременност.
Полза от използването на презерватив, може да бъде възможността да се удължи с малко половият акт, дори след като мъжа вече е получил еякулация. В повечето случай това е от голяма полза за жената.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Митове за преждевременната еякулация

За нещастие на мъжете, преждевременната еякулация е често срещан проблем. Голям процент са я изпитвали поне веднъж. Има и такива,...

Затвори