Митове за преждевременната еякулация

Тази публикация има 3 коментара

За нещастие на мъжете, преждевременната еякулация е често срещан проблем. Голям процент са я изпитвали поне веднъж. Има и такива, които не умеят да се контролират и при тях се случва доста често.
Това, което прави проблемът по-сериозен е, че има митове, които затрудняват представителите на силния пол в разбирането и осъзнаването му.

Ето няколко примера:

  • Мит №1 Съществува един вид преждевременна еякулация. Макар да е вярно, че почти всеки мъж рано или късно я изпитва, има много фактори за появата й. Това, което трябва да направите е да установите причината за бързото ви свършване, защото само така ще знаете как да решите проблема.
  • Мит №2 Трябва да я приемете, като нещо нормално в живота си. Голям брой мъже приемат преждевременната еякулация за нещо нормално и се примиряват с това. Не е правилно. Сексът винаги е приятен, когато и двамата партньори са задоволени. Ако мъжът свърши по-рано, жената остава разочарована и раздразнена. Съществуват прекалено много методи за третиране на преждевременната еякулация, за да се примирявате с нея и да я приемате за част от живота.
  • Мит № 3 Бързото свършване непременно значи, че имате проблем с преждевременната еякулация. Това също абсолютен мит. Свършването преди жената да получи оргазъм може да се дължи, на липсата на контрол върху еякулацията и достатъчно опит от страна на мъжа.

И така, съществуват  най-различни начини, чрез които да направите секса с вашата партньорка по-дълъг и приятен. Най-важното е  да установите причината и да изберете правилният метод за справяне с досадния проблем.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Митове за преждевременната еякулация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
AnGi
Потребител
AnGi
3 години 5 месеца преди

Преждевременната еякулация е изключително неприятна и за двамата партньори.
Имам предвид когато нещата приключват за минута или две. Случва се при много мъже обикновено от липсата на опит, продължително въздържание или от превъзбуда. В резултат на това в някои от тях се поражда страх, задълбочаващ проблема.

тошо
Гост
тошо
3 години 5 месеца преди

Страдам от преждевременна 🙁 Посещавал съм различни специалисти като всички са на мнение, че проблемът ми е чисто психологически. Когато мастурбирам всичко е ок, но съблече ли се момиче пред мен не успявам да издържа повече от минута 🙁 За съжаление започвам да се примирявам с този факт.

Питбул
Потребител
Питбул
3 години 5 месеца преди

На така пич! Не може да се примиряваш с това. Попаднал си на точното място.
Разрови се из сайта и ще откриеш много съвети за проблема.
Погледни например това http://blogzdrave.com/?p=3875
Главата горе и смело напред!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Сутрешна ерекция

Много мъже я получават, но какво предизвиква сутрешната ерекция? Малко от тях могат да си го обяснят, така че ето...

Затвори