Какво мислят жените и мъжете за размера на пениса

Тази публикация има 20 коментара

Големият пенис кара мъжете да се чувстват сигурни, затова повечето от тях допускат, че изпитват тревоги по въпроса за размера, дори когато са надарени и имат добре изглеждащо тяло.

Научен екип начело с доктор Кевин Уайли от клиниката Портерброок и Иън Еардлей към болницата Свети Джеймс в Лийдс, направиха анализ на над 50 световни проучвания за размера  и за синдрома на малкия пенис.

Резултатите включват 11 531 мъже, при които средният размер на пениса в ерекция е между 14 и 16 сантиметра (5. 5 до 6. 2 инча) в дължина от 12 до 13 сантиметра (4. 7 до 5. 1 инча) в обиколка.

Екипът се фокусира върху странните практики, които представителите на силния пол по света прилагат за да увеличат своя размер.
Мъжете от бразилското племе Топинама, приемат отрова от змия в продължение на шест месеца. Практиката на индийските мъже Сахду, при която се използват тежести за увеличаване на размера , а мъжете Даяк от Борнео, имплантират в тялото на члена предмети, за да увеличат сексуалната стимулация на своята партньорка.

Данни включващи около 50 000 хетеросексуални представители и на двата пола показват, че 66% от мъжете приемат за среден размера на своя пенис, 22% смятат че имат голям пенис а 12% че притежават малък полов член, а 85% от жените заявяват, че си пасват със своите партньори.

От няколко проучвания се научава, че за 90 % от дамите е по-важна дебелината на пениса, отколкото дължината му.

Синдрома на малкият пенис е по-разпространен при мъжете със среден размер отколкото при тези с микропенис ( по-малък от 7 сантиметра или 2.7 инча ).

Нормално е представителите на силния пол да се безпокоят за големината на своя пенис, но е важно да се освободят от тези грижи и тревоги.
Полезно е да се предоставя точна информация, колкото се може повече на тези които не са добре запознати или са били погрешно информирани, казва доктор Уайли.

 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

20 коментара за: “Какво мислят жените и мъжете за размера на пениса”

 1. Svetlana89 каза:

  Дебелината не е по-важната, а най-важната! Всички нервни окончания във влагалището са разположени по вътрешните му стени, а не в дъното (включително и Г точката). За да бъдат стимулирани е нужно да има определен натиск. Това се получава само когато пенисът е достатъчно дебел.

  • Chervenaroza каза:

   Донякъде съм съгласна с теб, но не напълно. Някои жени харесват да усещат напрежението при проникване надълбоко. Това се случва само когато членът е по-дълъг 😉

  • Peguru каза:

   Ако говорим за секс то най-важното е качеството на ерекцията. Ако пенисът не получава качествена ерекция, той не може да достигне максималния си потенциал. Какво значение има размерът ако няма твърдост.
   Едва ли някой би се радвал на нещо голямо, но невършещо никаква работа.

 2. opiten каза:

  И после разправят, че размерът не бил от значение за жените 🙂

  • Chervenaroza каза:

   Кой го казва? Тези, които го играят прекалено състрадателни или са просто лицемерни.

 3. Metalteam каза:

  Това, което ще чуеш от женската уста по адрес на пениса ти ако е голям, никога няма да го чуеш ако ти е малък.
  Преди момичетата с които съм си лягал никога не са коментирали качествата и особеностите му. След като увеличих размера си е нямало случай в който дори под формата на лека шега да не го изкоментират.

  • Маринела каза:

   Комплиментите и ласките в секса са задължителни. Но трябва да се правят внимателно и да са премерени. Как да кажеш на мъж с малка пишка, че му е голяма и внушителна? Не само, че няма да го приеме за комплимент, а ще си помисли, че му се подиграваш!

 4. west coast каза:

  „Практиката на индийските мъже Сахду, при която се използват тежести за увеличаване на размера“ –
  Принципът на екстензията (разтягането) е познат още от древни времена и е доказан, че работи. Пенис екстендера действа на същия принцип и дава резултати.

  • Милко каза:

   Срещам много положителни отзиви за този екстендер и мисля да си го поръчам. Ти имаш ли опит с него? Какво си постигнал като сантиметри? Безопасен ли е? Аз искам да увелича малко обиколната си. Опитах само с упражнения, но нещо няма ефект 🙁 Ще ми свърши ли работа или е само за удължаване?
   Предварително ти благодаря.

   • west coast каза:

    За първите четири месеца успях да добавя близо 3 сантиметра на дължина и половин в обиколка. Очевидно уголемява размера, но несиметрично.
    След този добър старт нещата се забавиха и не виждах подобрения. От скоро включих и вимакс в система с екстендера. Започнах да усещам пениса си много по-масивен и обемен дълго след носене на уреда.
    Все още нямам нови сантиметри на дължина, но обиколката ми се увеличи с близо сантиметър и половина.
    Уреда е безопасен, но трябва да следваш някои правила за да избегнеш травми или дискомфорт. Винаги преди да го поставяш загрявай пениса добре с топла хавлиена кърпа или с инфра червена лампа.
    При нагряването също бъди внимателен.

    • Милко каза:

     Звучи ми много добре. Значи ако искам да увелича обиколката си само с него ще е трудна задача. Идеята ми беше да си направя коледен подарък 🙂 Ама екстендера за 140 кинта и отделно парички и за вимакс малко скъпичко ще ми легне.
     Би ли ми обяснил малко повече за това загряване. Как точно трябва да се прави?

     • west coast каза:

      Пенис екстендера можеш да си го вземеш в пакет с няколко опаковки. Така цената им е много по- изгодна.
      В загряването няма никаква философия. Просто пениса трябва да е топъл за да се отпуснат тъканите му и да са податливи на екстензия.

  • Peguru каза:

   Такава практика е известна и в племето Caramoja, намиращо се в северна Уганда. Мъжете завързват тежести в края на своя пенис за да го удължат. Твърди се, дължината се увеличавала до такава степен, че трябвало да го привързват нагоре към тялото си за да не им пречи.

  • Натали каза:

   Ето нещо и от мен 🙂 В някои култури, принципа на разтягане се прилага за удължаването и на други части от тялото. Така жените от племето Paduang в Бирма удължават вратовете си до неестествени размери. В някои африкански племена мъжете си нанизват отгоре дървени тръби за накарат достойнствата им да изглеждат по-големи. А в индийската култура, завързват камъни, което понякога води до увеличаване на размера …..

 5. Lora каза:

  Синдромът на малкия пенис – за първи път чувам за него.
  Няма да се учудя ако има и синдром на малките цици 🙂

 6. AnGi каза:

  85% от жените си пасват със своите партньори, и за 90% от тях размерът със сигурност има значение 😉

 7. Galeto каза:

  Мисля, че мъжете с големи пишки получават по-малко фреска любов и почти не им пускат отзад.

  • Chervenaroza каза:

   В грешка си мила.
   Ако знае как да те предразположи и е внимателен не само ще му пускаш, а ще го правиш с удоволствие 🙂

  • monsterbu каза:

   Напълно съм съгласен с Chervenaroza. Знаеш ли какво правиш и как да си поискаш ще ти пускат навсякъде.
   А това за големия размер и френската си е поредното женско оправдание на тези, които не обичат оралната любов.

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Протеза за пенис

Какво представлява протезата за пенис? Тази протеза е предназначена за изкуствено получаване на ерекция и поддържане на пениса в еректирало...

Затвори