Повече издръжливост и опит в леглото с помоща на Fleshlight

Тази публикация има 3 коментара

Флешлайт (Fleshlight) е една от най-висококачествените и реалистични вагини предназначена за обучение и трениране на издръжливостта при мъжете. Отлична комбинация от доставяне за удоволствие и постигане на опит в секса.

Вече може да се възползвате и от алтернативния модел Hercules

 hercules-stamina  fleshlight-stamina

Удоволствие  – защото ще изпитате реалистичност в пъти по-голяма отколкото от обикновеното самозадоволяване, съпроводено с изключително интензивни оргазми.

Опит – защото с тази имитация на вагина ще можете да тренирате своята издръжливост, а материята от която е изградена ще ви даде възможност за максимално реалистично усещане.

Това е не само полезно, но и от съществено значение за опита с физическото усещане при сексуален контакт. Нещо, което трудно можете за постигнете само с помощта на ръцете си.
Fleshlight и Hercules са отговорът на въпроса – как мога да подобря своята издръжливост в леглото? Ако само от интерес  опитате веднъж, ще разберете каква е разликата с обикновената мастурбация, силните оргазми ще ви накарат никога да не ги замените с нищо.

Гледай видео: Как действа

[stream flv=x:/blogzdrave.com/wp-content/uploads/2013/12/see.flv img=x:/blogzdrave.com/wp-content/uploads/2013/12/flshvideo.jpg embed=true share=true width=505 height=280 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]

Начин на употреба и усещане

След разопаковането го накиснете за 5 минути в топла вода, като обърнете вътрешността и измиете добре. Това се препоръчва като начало за всички секс играчки и стимулатори.
Топлата вода прави усещането  много по-реалистично и позволява на лубриканта да се разнесе равномерно.

Ако никога не сте използвали такъв тип устройство, е много трудно да се обясни какво е усещането. Топлината и лубриканта правят стимулацията на пениса уникална. Усещането е, като при истински секс. Чувството е фантастично.

Флешлайт има отвор в края, който засилва засмукващия ефект, напомнящ на жена, използваща вагиналните си мускули при истински секс. Моделът Херкулес работи с батерии и създава вибриращ ефект, наподобяващ женски контракции при оргазъм.

Контрол над еякулацията ( по-бавно свършване)
Ключов момент при употребата на Флешлайт и Херкулес е, че скъсяват времето за самозадоволяване, специфично при истинския секс. С тях ще достигате само за няколко минути онази точка на оргазма, от която няма връщане назад. Това ще ви позволи при редовна употреба да развиете своята сексуална издръжливост. Факта, че при използването им трудно ще може да задържите своята еякулация ги прави съвършен и максимално реалистични като истинската вагина. Идеални за трениране на техниката „старт-стоп“, предназначена за пълен контрол над еякулацията.

Обобщение на плюсовете

  • Усещане за истинска кожа при допир както отвън, така и отвътре. Съвършена детайлност на изработката.
  • Лесно и бързо почистване.
  • Може да се използват дори без помощта на ръцете ви.
  • Могат да се затоплят за по-реалистично усещане..
  • Дават усещане за истински секс.
  • Силни и интензивни оргазми, каквито не можете да получите при обикновена мастурбация.
hercules-stamina fleshlight-stamina

bottomline-flsherc

Тези, които четат това се интересуват и от:



You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Повече издръжливост и опит в леглото с помоща на Fleshlight"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
JoretoGazeto
Гост
JoretoGazeto
4 години 7 месеца преди

О много е яка тази играчка на видеото изглежда като истинска. 🙂 🙂 Омръзна ми да давам всичко спестено само за скапаната баварка. Това е следващото което ще си взема 🙂

Хекто
Гост
Хекто
4 години 7 месеца преди

Имам я същата наистина все едно го правиш и го вкарваш в истинска. Използвам си я винаги когато гаджето ми е в командировка. Тя си ма вибратор аз си имам флеша. Така един вид сме верни един на друг 😉

Венета
Гост
Венета
4 години 7 месеца преди
Много често получавам оргазъм преди мъжът ми. След това ставам много чувствителна и не мога да го задържа още дълго време в мен. За да свърши и той трябваше да му помагам с ръка или да го оставя сам да се оправя. Наскоро попаднах на тази изкуствена вагина и реших да си я направим подарък. Наистина е много реалистична и се оказа добра добавка към сексуалния ни живот. Сега когато свърша бързо минаваме в мисионерска поза и я поставям в долната част върху корема си. Придържам я с едната ръка а той продължава в нея. Така докато и той достигне… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE