Борба с импотентността

Тази публикация има 0 коментара

За мъжа, да бъде импотентен, е като да не бъде жив. Страдайки от този проблем, не може да се наслаждава на секса, един от най-приятните дарове на живота. За щастие съществуват някои  средства благодарение на които мъжете могат да водят борба с това състояние.

Един от начините за справяне е вакуум помпата за пенис. Тя работи добре защото стимулира навлизането на кръв в пениса и така спомага за по-лесното получаване на ерекция.

Както при всеки продукт, трябва да четете и да следвате инструкциите за употреба. Същото трябва да правите и с помпата за пенис.
При нея пениса се поставя в камера, в която се създава вакуум.
Вакуумът от своя страна кара кръвта да навлиза по-лесно в члена, в резултат на което се получава ерекцията.
До скоро помпите за пенис работиха основно със създаване на вакум във въздушна среда. Последните години се появиха и такива, използващи вода. Най популярната в момента е Батмейт. Повече за нея може да научите тук.

60% от мъжете използвали някога такава помпа споделят, че им е помогнала в борбата с импотентността. Голям процент от тях също така отбелязват, че в комбинация с добавки за уголемяване са успели  да увеличат и обема на своя пенис.

Разбира се има такива, които твърдят, че не вършат никаква работа и
просто не са ефективни. Други се оплакват от странични ефекти, като поява на болезнена ерекция, преждевременна еякулация и натъртване на пениса.

Освен помпите за ерекция, съществуват и различни медикаменти или добавки за борба с импотентността.

Всички продукти имат своите удобства и недостатъци. Поради тази причина трябва да бъдете добре осведомени и бдителни когато ги използвате.
Знайте, че повечето имат странични ефекти и вие трябва да бъдете запознати какви са.
Вашият личен лекар може да бъде полезен и да ви даде съвет, а също така може да получите мнение в нашия форум за ерекция и импотентност.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Има ли Наистина Размерът на Пениса Значение?

Има ли Наистина Размерът Значение? Въпросът има ли размера значение или не е задаван и дебатиран от много, много години....

Затвори