Влияе ли Употребата на Алкохол върху Мъжкото Сексуално Здраве?

Тази публикация има 0 коментара

Алкохолът често бива свързан със секса, тъй като химичните вещества намиращи се в него спомагат за падането на задръжките. Той дава  чувство на еуфория и може да подобри за кратък период от време удоволствието от секса. Тези странични ефекти карат голям брой мъже да комбинират двете неща .

Алкохолът може да бъде вреден за вашето тяло и да влияе негативно върху сексуалното ви здраве ако бъде премината умерената граница на употреба.

Основните негативни ефекти за сексуалното ви здраве:

Слабо сексуално представяне: Алкохолът сковава мозъка, замъглява съзнанието, което от своя страна води до неспособността за възбуда и получаване на ерекция.
Той също така дезориентира вашия ум и ви прави тромави по време на секс. Всичко това може да води до слабо представяне в леглото.

Безплодие: продължителната и прекомерна консумация на алкохол занижава качеството на спермата и намалява мъжката плодовитост.
Научни проучвания показват, че алкохолът сериозно засяга репродуктивните възможности.

Намалява Либидото: Прекомерната консумация на алкохол води до депресии. Поради това отрицателно състояние на ума, мъжете нямат желание за секс и имат ниско сексуално либидо.

Свиване на гениталиите: дългата и прекомерна употреба на алкохол може да доведе до свиване на половите органи на мъжете.

Увеличават се шансовете за заразяване с полово предавани болести: в това число и със СПИН. Така както алкохолът може да сваля вашите задръжки, той също може да ви накара да си позволявате рисковано полово поведение и по този начин да увеличите шансовете си за инфекция със сексуално предавани заболявания.

Това са само някои от негативните ефекти на алкохола. За щастие добрата новина, че повечето от тях са обратими, стига да се разделите с този навик.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Импотентност: Виагра, Левитра и Циалис

Виагра, Левитра, Циалис са най-известните продукти за третиране еректилната дисфункция. За повечето мъже, имащи проблеми с получаване и поддържането на...

Затвори