Импотентност: Виагра, Левитра и Циалис

Тази публикация има 2 коментара

Виагра, Левитра, Циалис са най-известните продукти за третиране еректилната дисфункция. За повечето мъже, имащи проблеми с получаване и поддържането на стабилна ерекция, тези медикаменти работят.

Sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) and tadalafil (Cialis)

Виагра, Левитра и Циалис, са лекарства, които третират пещеристото разстройство, като увеличават азотният окис, химикал, който се произвежда естествено от вашето тяло. Азотният окис, отваря и отпуска кръвоносните съдове в пениса, помагайки за получаване и задържане на ерекция.

Виагра, Левитра и Циалис

Тези лекарства за ерекция не увеличават вашето сексуално желание (либидо) и предизвикват ерекция, само когато сте сексуално стимулирани.

 

По какво се различават

Въпреки, че работят по сходни начини, всяко от тези лекарства има различен химичен състав.

Тези малки разлики, засягат начина, по който работят, времето за поява на ефект след приемането, продължителността на действие и страничните ефекти.

Вашият лекар трябва да прецени кое е подходящо за вас, имайки в предвид тези фактори. Също така, трябва да се разгледа възможността за проблеми със здравето и възможните взаимодействия с други лекарства които приемате.

 

Възможни странични ефекти

Повечето мъже приемащи Виагра, Левитра и Циалис не са обезпокоени от странични ефекти.

Когато страничните ефекти се проявяват, могат да включват:

 • Главоболие
 • Загряване
 • Стомашно разстройство
 • Запушен или течащ нос
 • Болки в гърба или мускулни болки (Левитра)
 • Замайване и промени в зрението (Виагра)

В редки случаи, мъже приемащи изброените лекарства съобщават за по-сериозни странични ефекти:

Временна  загуба на слух или зрение, въпреки че не е ясно дали загубата е предизвикана от приема на лекарствата или от предварително съществуващо състояние. Ако приемате едно от изброените лекарства и получите внезапна загуба на слух или зрение, потърсете веднага медицинска помощ.

Ерекция която не отминава. Наричано още Приапизъм, това е рядко състояние, което може да бъде болезнено и да изисква медицинска помощ за де се избегне евентуална травма на пениса. Ако имате непрекъсната ерекция, повече от четири часа, потърсете медицинска помощ.

 

Кога тези лекарства могат да бъдат опасни

Не за всички мъже, приемането на лекарства за еректилна дисфункция е безопасно. Те могат да бъдат опасни за вашето здраве ако имате определени здравни проблеми или приемате определени лекарства.

Лекарствата за импотентност могат да бъдат опасни, когато:

 • Имате сърдечни проблеми, включително (ангина)  болка в сърцето, сърдечна недостатъчност, нарушен сърдечен ритъм (аритмия), или скоро прекаран инфаркт.
 • Високо или ниско кръвно налягане (хипертония или хипотония), не контролирано.
 • Прекаран инсулт през последните шест месеца.
 • Проблеми с очите, като пигментоза на ретината.
 • Сърповидно-клетъчна анемия, левкемия или друг здравословен проблем, който може да предизвика ерекция, която да не отминава (Приапизъм)

Споделете с личният си лекар, какви лекарства и за какво ги приемате. Ето още няколко медикаменти, които могат да взаимодействат с Виагра, Левитра и Циалис:

 • Алфа блокери
 • Антибиотици
 • Противосъсирващи
 • Антиаритмични лекарства

Виагра, Левитра и Циалис, ако приемате лекарства за  сърдечна болка (ангина). Комбинацията им с лекарства съдържащи нитрати, могат да причинят опасно ниско налягане  и загуба на съзнание.

Някои лекарства съдържащи нитрати включват: нитроглицерин, изосорбид , амил нитрит или “Попърс”.

[wp:svejo-net]

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Импотентност: Виагра, Левитра и Циалис"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Пламен
Гост
Пламен
6 години 2 месеца преди

Здравейте,може ли да попитам защото смятам,че мога да получа от вас професиално мнение по въпроса който ме касае а той е…Има сайтове за секс стимуланти и продукти които се продават в тях се водят „генерици“ на Левитра произведени от индийска фармацевтична компания Ajanta pharma?Искам да попитам дали имате някакво мнение за тях,дали действат както нормалната левитра която се продава в аптеките и дали е безвредна..Това ме интересува,защото е доста по изгодна и офертата е примамлива?Благодаря предварително и се извинявам ако съм ви притеснил.Поздрави

Тореро
Гост
Тореро
6 години 2 месеца преди
Здравей Пламене, мнение за въпросната левитра не мога да ти дам защото за щастие не ми се е налагало да я използвам. Известно е, че вече съществуват доста алтернативи на популярните марки стимулатори. Някои от тях се предлагат на доста по-ниски и примамливи цени, но също така най-вероятно съществува и риск от гледна точка на тяхното качество. Относно безвредността, дори и левитрата която се продава в аптеките може да бъде вредна при хора с определени здравословни проблеми.(горе в статията е описано в кои случаи този вид медикаменти могат да бъдат опасни). Ако имаш някой от изброените здравословни проблеми съветвам те… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Загуба на либидо с напредването на възрасттаa

Нормално е с напредването на възрастта, сексуалното желание и възможности да намаляват. Въпреки, че степента на варира, повечето мъже поддържат...

Затвори