Полезни храни за по-голям пенис

Тази публикация има 0 коментара

Има ли храни, които да уголемяват размера на пениса?

Не съществуват храни, чиято консумация да направи пениса ви по-голям, но правилният начин на хранене, може да окаже положителен ефект, върху усилията ви за неговото уголемяване или за подобряване на ерекцията.

Хранителните диети са полезни за вашето тяло, включително и за вашия пенис. Ако се храните нездравословно с висококалорични храни, ще страда не само вашето сърце.

Размерът на пениса и качеството на ерекцията, зависят от нормалното кръвообращение. Ако в резултат от неправилното хранене, го нарушите, по никакъв начин няма да успеете да увеличите своя размер.

 

Храни полезни за растежа на пениса?

Яжте много плодове и зеленчуци, месо, риба и зърнени храни. Стойте на страна от  бялото брашно, захарта и продуктите от заведенията за бързо хранене.

Приемайте  мултивитамини  и минерали. – Консултирайте се с личният си лекар. При някои мъже е необходимо да се избягват определени елементи.

Спрете цигарите. Съществуват проучвания, които показват, че тютюнопушенето  влияе отрицателно върху размера на члена и неговата ерекция, като намалява кръвообращението.

Ако желаете на направите своя пенис по-голям, това ще е наистина възможно, след като започнете да се храните правилно.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Малък пенис

Синдрома на Клайнфелтер е заболяване. Това е една от най-обичайните генетични болести, засягащи половото развитие на мъжете. Синдромът на Клайнфелтер,...

Затвори