Размерът на пениса и мъжкото самочувствие

Тази публикация има 7 коментара

Обикновено  за повечето жени мъжкото лице е отворена книга. Те на практика могат да прочетат всичко от изражението му. Провалът винаги оставя белег върху него, също както и успеха. Дамите разпознават тези белези доста добре.

Лошите последици от притежанието на малък пенис могат да бъдат неуспехите в леглото, които да ви преследват и да са оставили сериозен белег върху вашето лице.

Първото нещо, което забелязват жените в един мъж е нивото на увереност. Сведените рамене, наведеният и неуверен поглед не дават почти никакви шансове за успешно представяне.

Този с изправени рамене и уверен поглед със сигурност привлича вниманието на повечето представителки на нежния пол. Той може да флиртува и впечатли почти всяка и да бъде забелязан от всеки. Едно е сигурно, нищо друго не дава на един мъж повече увереност и самочувствие от притежанието на голям пенис. Всеки който знае, че това в панталоните му е голямо и може да задоволи всяка партньорка, казва без думи “Аз съм сигурен и уверен” и бива чут.

Жената не се интересува много какво  казва мъжът,  той трябва  с малко думи да успее да я впечатли. Тя обръща голямо внимание на слабите знаци в становището му.

Жените мислят: “Щом изглежда уверен, значи трябва да има нещо, което да го прави такъв. Това може да бъде интересно”. И точно големият пенис е вашият коз за демонстрация на увереност и самочувствие, които не са театър или имитация а са истински.

Ако страдате от ниска увереност или тревога, притеснявате се когато ви загледат надолу. Тогава уголемяването на пениса е решение за вас. Това е възможно но в определени граници. Ако искате да увеличите размера с 8-10 сантиметра, е почти невъзможно и нереално. Но резултати от порядъка на 2 до 5 сантиметра са напълно реалистични и възможни за постигане.

Тревогата, депресията и ниското самоуважение нямат никакви шансове срещу големия пенис и твърдата като камък ерекция.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

7 Коментара за "Размерът на пениса и мъжкото самочувствие"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Leo
Гост
Leo
7 години 2 месеца преди

Вярно ли е, че размерът на пениса зависи от големината на стъпалото?

Sunny
Потребител
Sunny
2 години 1 месец преди

На плажа виждам само наперени и мускулести пичове, целите в татоси и с уверени погледи.
Това лято избора ще е голям 😉

чиро
Гост
чиро
2 години 1 месец преди
Една разкрепостена колежка ми предложи да отида с нея на нудистки плаж. Съгласих се, но вътрешно ме обзе страх. Правя упражнения за пенис, но рядко и за това резултатите ми са нетрайни. В последно време изглеждаше малък в отпуснато състояние и затова си намирах оправдание да не ходя. Направих една солидна серия челик и компресор вечерта преди да отида. Излишно е да споменавам за обзелото ме притеснение. Като стигнахме на плажа тя свали дрехите си без да се колебае. Казах си, че щом съм стигнал до тук връщане на зад няма. Вероятно от притеснение, но той изглеждаше изключително малък и… Прочети още »
gopeto
Потребител
gopeto
2 години 1 месец преди

За да изглежда по-голям може да използваш пенис помпа един час преди да отидеш на плажа.
Поздравления за постигнатия успех!

Попай
Потребител
Попай
2 години 1 месец преди

Много е важно да се чувстваш „удобно“ в кожата си. Смея да твърдя, че благодарение на този сайт съм открил това усещане. Мисля, че всеки един от нас е имал съмнения относно външния си вид и то най-изразени точно на плажа.
Поздравления и благодарности за споделянето.

Маринела
Потребител
Маринела
2 години 1 месец преди

Няма нищо по-приятно от това да си гол на плажа. Правим го винаги когато имаме възможност. Поздравления чиро.

Натали
Автор
9 месеца 7 дни преди

Чудесен начин заедно с дрехите да свалиш и част от комплексите си 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Всичко за пениса
Упражнение Кегел за по-добра ерекция

Упражнението Кегел развива мускулите на тазовото дъно (PC мускул). Тренирането на тези мускули, ще ви помогне да получавате по-силна ерекция,...

Затвори