Упражнение Кегел за по-добра ерекция

Тази публикация има 2 коментара

Упражнението Кегел развива мускулите на тазовото дъно (PC мускул).

Тренирането на тези мускули, ще ви помогне да получавате по-силна ерекция, ще стимулира кръвообращението в пениса и ще ви даде по-добър контрол над еякулацията.

Откриването на тазовите мускули е лесно. По време на уриниране, прекъснете по средата. Току що свихте мускулите на тазовото дъно.

За да разберете в какво състояние са вашите мускули, опитайте се в еректирало състояние да ги стегнете. Трябва да видите веднага как размера на пениса се променя и той става по-голям, изпълвайки с повече кръв пещеристите тела  (познати още като: Кавернозни тела, Corpus cavernosum или Corpora cavernosa). Ако това не се случва, значи е време да започнете да тренирате мускулите на тазовото дъно.

 

Как се изпълнява упражнението Кегел?

Може да изпълнявате това упражнение по два начина. С бързо и силно стягане на мускулите само за секунда или с дълги и продължителни стягания за по 30 секунди.

Започнете с 30 бързи стягания, като завършите с едно продължително за 30 секунди. Увеличавайте всеки път повторенията докато достигнете до 500 кратки стягания с 10 продължителни, по три или четири пъти седмично.

Може да изпълнявате тези упражнения навсякъде, дори и когато шофирате, и лесно може да ги комбинирате с продукти увеличаващи размера и подобряващи потентността.

Тренирайте мускулите на тазовото дъно, защото те играят важна роля за представянето ви в леглото.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Упражнение Кегел за по-добра ерекция"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Hammer
Гост
Hammer
7 години 8 месеца преди
Много полезно упражнение, намерих и още няколко комбинации на Кегел за подобряване на ерекцията. Комбинация 1 Бързо стягай и отпускай мускула в продължение на 10 секунди. После почини 10 секунди. Направи 3 такива серии. След това почини 30 секунди. Стегни за 5 секунди, след това 5 секунди почивка – 10 пъти подред. Стегни за 30 секунди, след това 30 секунди почивка – 3 пъти подред. Повтори първата стъпка и си готов за деня. Комбинация 2 Стегни мускула и брой до 5. Отпусни. Повтори 10 пъти. Стисни и отпусни мускула 10 пъти бързо. Повтори 3 пъти. Стягай и отпускай РС мускула… Прочети още »
vypros
Гост
vypros
7 години 4 месеца преди

трябва ли да е в ерекция пенисът, когато се правят упражненията

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Метода Джелк за Уголемяване на Пениса

Методът Джелк, известен още под наименованието Челик (jelq), смятан за ” мистично азиатско изкуство” или ”древна арабска традиция”. Независимо от...

Затвори