Ниво на Тестостерон в Тялото – Полезни Храни

Тази публикация има 2 коментара

Ако страдате от депресия, занижено сексуално желание или липса на ерекция вероятно имате занижени нива на тестостерон. В случай, че това е причината за гореизброените състояния е добре да се опитате да повишите нивата му чрез консумацията на полезни за това храни.

Тестостеронната диета е лесна за поддържане след като сте добре запознати кои храни ще спомогнат за повишаване на нивото му във вашето тялото.

Основните храни повишаващи тестостерона са богати на цинк. Някои от тях дори биват наричани афродизиаци.
Включването им в менюто ви ще помогне да повишите занижените нива на тестостерон.

Проведено проучване, включващо 22-ма мъже с ниски нива на тестостерон и занижено количество сперма, показало следните резултати: След всекидневен прием на храни с повишено съдържание на цинк в продължение на 45-50 дни, нивата на тестостерон и количеството сперма се повишило при всичките участници в експеримента.

Testosterone

кликни за да увеличиш изображението

Стриди – една най-полезните храни за повишаване на тестостерона. Дълго време са сочени за добър афродизиак. Скорошни проучвания показват, че причината за това може да се крие във високото им съдържание на цинк.

Те са вкусна храна, която може да включите в диетата си.

Ако сте любители на червеното месо, тогава ще останете доволни от факта, че то е богато на цинк и полезно за тестостерона. Наслаждавайте се на пържолите и ги запазете в менюто си.

Пилешкото месо също е богато на цинк и подходящо за включване в диетата.

Пилешките гърди, крила и бутчета, гъшето месо, пуешко и патешко. При дивите птици също има богат избор – пъдпъдък и фазан.

Съществуват също така и полезни храни, които не са месни.
Фасул, ядки и някои зърнени култури. Не на последно място се нареждат млечните продукти: прясно мляко, кисело мляко, сирене, извара, всички те са полезни за тестостерона.

Заключение

Ако страдате от занижени нива на тестостерон, най-доброто нещо което може да направите е да включите горе изброените храни в ежедневното си меню, това гарантира в голяма степен, че няма да имате проблеми с него.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Ниво на Тестостерон в Тялото – Полезни Храни"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
С. Бойчев
Гост
С. Бойчев
2 години 9 месеца преди

Някой може ли да ми обясни как тестостеронът влияе върху ерекцията?
Имам известни проблеми в това отношение и силно ме вълнува темата.
Предварително благодаря.

Scarface
Потребител
Scarface
2 години 9 месеца преди

Тестостеронът засилва либидото (желанието за секс), което напълно естествено повишава качеството на ерекцията.
Ако нямаш желание да го правиш и въпреки това си легнете е нормално да не ти става или да ти омеква.

Много мъже не са наясно, че когато срещат трудности с ерекцията, всъщност имат проблем със сексуалното желание, (трудна или недостатъчна възбуда).

По-високите нива на тестостерона те карат да мислиш по-често за секс и правят възбудата ти по-силна. А когато си възбуден пенисът ти е твърд като камък и можеш да го правиш по няколко пъти на ден!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Либидо

Какво е либидо? Вероятно сте срещали изрази като: "Липса на либидо" или "Високо либидо", но знаете ли какво всъщност означава...

Затвори