Средният Размер на Пениса

Тази публикация има 0 коментара

Какъв е средния размер на пениса?
Въпрос, който повечето мъже си задават в един или друг момент.
Всеки се е интересувал дали неговия пенис е нормален, дали е по-голям или по-малък от средния размер.

Въпросът за размера на члена е много изключително важен за тези, които го разглеждат, като символ на мъжество и мъжественост.
Мъжете, недоволни от големината на достойнството си, често страдат от сериозни пристъпи на липса на увереност и самочувствие. Това от своя страна може да доведе до страх от интимност. Накратко, от начина как приемате вашия пенис, зависи и сексуалния ви живот.

Резултати от изследвания
През годините са проведени множество проучвания свързани с темата.
При тези, в които участниците извършват измерванията, резултатите варират, поради причината, че всеки мери по различен начин. Освен това, повечето представители на мъжкия пол имат склонност да преувеличават което поставя под съмнение получените резултати.

Други проучвания са извършени от изследователи с цел получаване на по-обективен поглед върху въпроса. Проблемът при тях е, че обикновено не се взимат под внимание фактори като: възраст, раса, етнос и други, характеристики, които могат да променят разбирането за това, какъв е нормалния размер.

Най-добрите идеи за намирането на средния размер се появиха в няколко различни изследвания проведени през годините.
Може да направите собствените си заключения на базата на тях.

Изследване №1 Д-р Кинси

Едно от най-известните проучвания на всички времена е било извършено от легендарния д-р Алфред Кинси в края на 40-те. То включило около 3500 души.
Резултатите показали, че средната големина на пениса в еректирало състояние е около 15.8 cm и средна обиколка 12.3 cm.
Недостатъка на проучването било, че всички участници били от една и съща раса и приблизително на еднаква възраст. Освен това всеки от тях е измерил и получил самостоятелно резултатите. Поради тези причини точността на изследването може да бъде оспорвана.

Проучване №2 (DUREX)

Повечето по-нови проучвания се провеждат от фирми производителки на презервативи с цел подобряване качеството и дизайнът на техните продукти.
Например Дюрекс провежда такова, в което взимат участие над 3000 души от няколко държави.
Участниците трябва сами да измерят своята дължина и да предоставят резултатите онлайн. Повечето са бели мъже, американци с което резултатите отново не са много обективни. А те са приблизително 16.3 cm. за дължина при ерекция и средна обиколка 13.2 cm.

Проучване №3 на Лайфстайл

Друго изглеждащо по-обективно проучване е направено от компанията Лайфстайл (отново производител на презервативи) през 2001 година в Мексико.
Там те събират около 300 американски мъже, повечето студенти.
Получените резултати показват средна дължина 14.9 cm, като варират между 14.9 cm. и 16 cm.

Финални резултати

След преглед на информацията отгоре  се стига до заключението, че средната дължина на пениса е приблизително между 13.7 cm. и 16 cm. на дължина и между 13.2 cm. и 13.7 cm. в обиколка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Всичко Което Трябва Да Знаете Относно Пенис Помпите

Липсата на достатъчна информация за пенис помпите създава загадка около тях. Предлагам тук да разсея митовете и да представя истинските...

Затвори