Преждевременна еякулация

Тази публикация има 0 коментара

Всичко за преждевременната еякулация

Страдате ли от притеснителния проблем преждевременна еякулация? Вероятността вие или някой ваш близък да страда от него е много голяма. Е, има добра новина в тази история, че не сте единствени. Смята се, че приблизително десет милиона мъже по света страдат от бързото свършване. Много по-голям е броят на тези които поне веднъж или няколко пъти са се сблъсквали с него. За да се справите с преждевременната еякулация, трябва първо да се запознаете добре с фактите около нея.

И така, какво е преждевременната еякулация?

Това е най-обикновен сексуален проблем с който мъжете от съвременното ни общество трябва да се занимават. С една дума, преждевременната еякулация може да бъде дефинирана като неспособността да се задържи еякулацията до момент в който и двамата партньори да свършат едновременно.

До скоро бе прието, че тя се появява в резултат от прием на медикаменти или от физически инфекции, но сега се смята, че корените й са повече психологически. Разбира се никой не знае със сигурност какво причинява преждевременната еякулация, но това не значи, че не няма решения за проблема.

Кога се получава преждевременната еякулация?

Най-често, преждевременната еякулация се проявява при сексуален контакт след дълъг период на въздържание. Някои мъже, от произволна причина развиват дългосрочни тревоги свързани със сексуалният си живот, което да доведе до продължителен проблем с преждевременната еякулация. Това може да бъде един от най-тревожните случаи.

Какви могат да бъдат най-лошите последици?

Разбира се, най-лошия резултат от преждевременната еякулация е напрежението което създава във взаимоотношенията между партньорите. Също така може да накара един мъж да се чувства незадоволен и непълноценен, оставайки неспособен да задоволи своята партньорка. Това може да доведе до сериозни проблеми във връзката, като например появата на изневяра.

Наличието на качествен сексуален живот е от изключително значение за общото здраве на мъжа. Тъй като преждевременната еякулация може да доведе до дълготрайни проблеми, проявяващи се на физическо и емоционално ниво, на проблема трябва да се гледа сериозно, за да се предотвратят по-сериозни
последствия.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!